*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Μας προσκάλεσε να ανακαλύψουμε την επιστήμη
που κρύβεται στην καθημερινότητά μας

H Coca-Cola υποστήριξε το Athens Science Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ επιστήμης και καινοτομίας της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά φέτος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 17 έως και τις 22 Μαρτίου.

Η Coca-Cola είχε το δικό της χώρο μέσα στο φεστιβάλ, όπου ετοίμασε μια σειρά από συναρπαστικές, διαδραστικές ενέργειες για όλους τους επισκέπτες. Οι περίπου 33.000 επισκέπτες του Athens Science Festival είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Ενεργειακό Ισοζύγιο και τη σημασία του, να φορτίσουν τα κινητά τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια κίνησης, αλλά και να δοκιμάσουν εύκολα και υγιεινά σνακς.

H Coca-Cola υποδέχτηκε το κοινό του Athens Science Festival στο δικό της περίπτερο, μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης. Με τη βοήθεια επιστημονικής ομάδας διαιτολόγων- διατροφολόγων της ΜΚΟ «Η διατροφή του παιδιού», οι επισκέπτες περιηγήθηκαν μέσω tablets στην digital εφαρμογή “e-balance”, μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη σημασία της ισορροπίας ανάμεσα στις θερμίδες που προσλαμβάνουμε από τη διατροφή μας και τις θερμίδες που καταναλώνουμε μέσα από τη σωματική μας δραστηριότητα. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να φορτίσουν τα κινητά τους κάνοντας πετάλι στο ειδικά διαμορφωμένο στατικό ποδήλατο. Τους ρυθμούς ανέβασε η ομάδα των AthensTrainers, η οποία παρουσίασε εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους να εντάξουμε την κίνηση στην καθημερινότητά μας, μέσα από τα ρυθμικά διαλείμματα άσκησης που πραγματοποίησε στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης. Τέλος, η αγαπημένη food blogger Mamatsita, κατά κόσμον Γωγώ Παπαδιονυσίου, ετοίμασε υγιεινά και νόστιμα σνακς, απαραίτητο συστατικό μιας ισορροπημένης διατροφής.
Το Athens Science Festival διοργανώθηκε από τον εκπαιδευτικό οργανισμό  “Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo”,  το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, και το Βιομηχανικό  Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013