*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Οι κοινωνικές δράσεις αποτελούν στρατηγική επιλογή για την Mondelez Ελλάς (πρώην Kraft Foods), ιδίως στη σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, όπου το ζητούμενο είναι να προαχθούν οι αξίες της συνεκτικότητας και της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς.


Στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Mondelez Ελλάς συνεχίζει και εντείνει τις δράσεις που αποβλέπουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής και στη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και οργανισμών που δρουν προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, το έντονο ρεύμα εθελοντισμού μεταξύ των εργαζομένων μας, τους κινητοποιεί σε όλες τις δράσεις και τους συνδέει σε μια αλυσίδα αλληλεγγύης και προσφοράς.
Την τελευταία τριετία, ο εθελοντισμός είναι καθημερινότητα για τους εργαζόμενους της εταιρίας, οι οποίοι συμβάλλουν στην υλοποίηση κοινωνικών δράσεων, με τη συνεργασία θεσμικών φορέων και οργανισμών. Οι άνθρωποι της Mondelez παρεμβαίνουν και κάνουν τη διαφορά, συγκεντρώνουν προϊόντα, τρόφιμα, ρουχισμό, παιχνίδια, δουλεύουν εθελοντικά να προετοιμάσουν φαγητό, υποστηρίζουν οικογένειες σε ανάγκη, βοηθούν ιδρύματα και οργανισμούς, με έμφαση στα παιδιά και τους άπορους και άστεγους ανθρώπους.
Είναι ενδεικτικό ότι το 2012 η εταιρία και οι εργαζόμενοί της συγκέντρωσαν και δώρισαν χρήματα, προϊόντα και τρόφιμα συνολικού ποσού 1.189.000 ευρώ, ενώ μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2013, η προσφορά μας σε προϊόντα ξεπέρασε τις 60.000 ευρώ ή τους 12 τόνους σε όγκο. Μεταξύ των δεκάδων οργανισμών και φορέων που στηρίζει η Mondelez είναι κρατικοί φορείς, τράπεζες τροφίμων, σύλλογοι φίλων ατόμων και παιδιών σε ανάγκη, σωματεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Πρόσφατα, οι εργαζόμενοι της εταιρίας συμμετείχαν στους αγώνες σκυταλοδρομίας του Corporate Relay Run με 11 ομάδες, υποστηρίζοντας την οργάνωση Μαζί για το Παιδί. Παράλληλα, δράσεις αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκαν και εσωτερικά στην εταιρία, για όσους δεν συμμετείχαν στο Corporate Relay Run, αποδίδοντας συνολικά ποσό 6.000 ευρώ, το οποίο προσφέρθηκε υπέρ των σκοπών της οργάνωσης Μαζί για το Παιδί.Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: KRAFT FOODS SERVICES GmbH

grafeio-typou.gr © 2012-2013