*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η Λουξ Cola, το Ελληνικό αναψυκτικό με γεύση Cola, και το Pro Series 2013 δίνουν ραντεβού το Σάββατο 30 Μαρτίου στη Λάρισα στο πλαίσιο του 5oυ προκριματικού τουρνουά του μεγαλύτερου gaming event.

 

Η Λουξ Cola, το Ελληνικό αναψυκτικό με γεύση Cola, και το Pro Series 2013 δίνουν ραντεβού το Σάββατο 30 Μαρτίου στη Λάρισα στο πλαίσιο του 5oυ προκριματικού τουρνουά του μεγαλύτερου gaming event που αφορά το ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο.
 
256 παίκτες από όλη την Ελλάδα θα έχουν την δυνατότητα να αναμετρηθούν μεταξύ τους , αφού προηγμένως έχουν δηλώσει συμμετοχή, δίνοντας τον κωδικό που αναγράφεται στην ελληνική έκδοση του Pro Evolution Soccer 2013, προσφέροντας ένα πλούσιο γεμάτο ένταση θέαμα σε όσους παραβρεθούν.
 
O διαγωνισμός στο πλαίσιο του Loux Cola Pro Series 2013 θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Κέντρο Pantheon Plaza, με ώρα έναρξης 11:45 και ώρα check in 10:30.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.pes-league.gr και το microsite της λουξ http://www.loux.gr/pes2013

 Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013