*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η Λουξ, αναγνωρίζοντας τη σημασία του έργου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) για την διάδοση στην νεολαία της Ολυμπιακής Παιδείας, στήριξε το 3ου Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας»

 

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρία παραγωγής αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών, υποστήριξε την υλοποίηση του ανωτέρω εκπαιδευτικού προγράμματος που οργάνωσε η ΕΘΝ.Ο.Α για τους μαθητές όλης της χώρας με τίτλο: «1η Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 6-15 Απριλίου 1896… Αθήνα 12 Απριλίου 2013», στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 12 Απριλίου 2013. 
Μέσα από τις Τέχνες πραγματοποιήθηκε η Αναβίωση των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων παρουσία 35.000 μαθητών. Η φετινή αυτή εναλλακτική μορφή εκπαίδευσης ήταν αφιερωμένη στον Αναβιωτή των  Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων τον Βαρόνο Πιέρ Ντέ Κουμπερτέν του οποίου η καρδία είναι ενταφιασμένη στην Αρχαία Ολυμπία , όπως το είχε θελήσει ο ίδιος. 

Η  Λουξ, με την ενέργεια αυτή αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την προώθηση της Ολυμπιακής παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της Ολυμπιακής Κληρονομίας μας γενικότερα , ενώ παράλληλα γίνεται αρωγός του οράματος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας συμβάλλοντας  στην προαγωγή του Ευ Αγωνίζεσθαι και των τις αρχών του φίλαθλου πνεύματος στα παιδιά της χώρας μας. Το μέλλον του τόπου μας!Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013