*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η Λουξ, έχοντας ως  βασικό της μέλημα την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων στηρίζει για τρίτη συνεχή χρονιά το έργο της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη

Συγκεκριμένα με αφορμή τη διοργάνωση από την Ένωση για 23η συνεχή χρονιά της κατασκήνωσης για παιδιά με διαβήτη σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο του Νοσ. Παίδων "Π & Α Κυριακού" στην κατασκήνωση SUMMERFUN, η Λουξ προσφέρει φυσικούς χυμούς, που είναι 100% φυσικοί και είναι γνωστοί για την εξαιρετική ποιότητα και γεύση τους.
Ο φυσικός χυμός πορτοκάλι άλλωστε αποτελεί βασικό εργαλείο για την αντιμετώπιση της υπογλυκαιμίας που προκύπτει είτε λόγω αυξημένης δόσης ινσουλίνης είτε λόγω υπέρμετρης σωματικής άσκησης που έχουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.

Με την πρωτοβουλία αυτή που εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Λουξ Μαρλαφέκας, εφαρμόζει πρακτικές αλληλεγγύης και προσφοράς, ανταποδίδοντας την αγάπη και προτίμηση του κόσμου, για την ίδια και τα προϊόντα της.

 Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013