*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η Λουξ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη αναβάθμισης του τουρισμού στη χώρα μας υποστηρίζει τον Σύνδεσμο Τουριστικών Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στην πρωτοβουλία του για την "Γαστρονομία στο marketing του Ελληνικού τουρισμού.


Τα αναψυκτικά και οι 100% φυσικοί χυμοί της Λουξ αποτελούν μέρος της Ελληνικής γαστρονομίας, αφού η παραδοσιακή αυθεντική συνταγή βασισμένη στην ποιότητα, την αγνότητα και το εξαιρετικής ποιότητας νερό πηγής Κεφαλόβρυσου, προσφέρουν έντονη τη γεύση από Ελλάδα.
Επιπλέον το άρωμα των φρέσκων ελληνικών φρούτων που αποτελούν τις πρώτες ύλες των προϊόντων της εταιρίας, συνδυάζουν αρμονικά το άριστο γευστικό αποτέλεσμα με την υψηλή γεμάτη Ελλάδα ποιότητα.

Η Λουξ δηλώνει το παρόν στην προσπάθεια προβολής της Ελληνικής γαστρονομίας ως όπλο για την αναβάθμιση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας, η οποία με τη σειρά της θα προσελκύσει επιπλέον τουρίστες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας, τελικά, το σύνολο της ελληνικής οικονομίας.

 Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013