*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λουξ ήταν χορηγός για 2η συνεχή χρονιά της εκδήλωσης που αφορούσε στην 23η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με στόχο την ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού.

Η Λουξ, στηρίζοντας σταθερά τον ΣΕΤΕ στην υλοποίηση του έργου η «Γαστρονομία στο marketing του Ελληνικού Τουρισμού», προσέφερε αναψυκτικά και χυμούς στους εκπροσώπους του τουρισμού και του πολιτισμού,  αλλά και  σε στελέχη των επιχειρήσεων και της πολιτικής.

Τα αγαπημένα ελληνικά αναψυκτικά και οι 100% φυσικοί χυμοί λουξ, που έχουν ξεχωρίσει για τη μοναδική γεύση και τη φρεσκάδα τους, αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της ελληνικής γαστρονομίας, προωθώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις Φυσικές Ελληνικές γεύσεις.

Η Λουξ, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, συμβάλλει ενεργά σε κάθε ενέργεια αναβάθμισής του και με υπερηφάνεια προωθεί κάθε προσπάθεια βελτίωσης του οικονομικού και πολιτιστικού προφίλ της χώρας μας.Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013