*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Μετά το Pedigree® DentaStix®, το Pedigree® πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά στην  οδοντική φροντίδα για σκύλους και δημιουργεί το Pedigree® Denta Junior Tubos™, το 1ο οδοντικό snack για κουτάβια! Πρόκειται, για μια υγιεινή λιχουδιά που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη σωστή ανάπτυξη των δοντιών και των ούλων και συμβάλλει στο σωστό ξεκίνημα για μια ζωή με σωστή οδοντική φροντίδα. 

Τα κουτάβια αρχίζουν να μασούν από πολύ νωρίς. Μασούν ασταμάτητα μόλις φυτρώσει η πρώτη τους οδοντοστοιχία. Το Pedigree® Denta Junior Tubos™, περιέχει ασβέστιο, είναι νόστιμο και έχει ειδικά σχεδιασμένη υφή και σχήμα για τη φροντίδα των πρώτων δοντιών.

Στο Pedigree® πιστεύουμε ότι «κάθε σκύλος αξίζει υγιή δόντια και ούλα». Οι σκύλοι δεν χρησιμοποιούν τα δόντια τους μόνο για να φάνε. Τα δόντια είναι απαραίτητα εργαλεία για να κουβαλούν, να μασούν αλλά και να παίζουν. Ένας σκύλος λοιπόν με καλή στοματική υγεία και γερά δόντια είναι ένας ευτυχισμένος σκύλος!  
   
Pedigree® Denta Junior Tubos™, γιατί κάθε κουτάβι αξίζει υγιή δόντια και ούλα!Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: MARS HELLAS Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013