*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Δελτίο Τύπου

Από τις 22/11/2012 οι φίλοι της Melissa στο Facebook ανεβάζουν φωτογραφίες με τις δικές τους στιγμές από το παρελθόν και το παρόν και συμμετέχουν στις καθημερινές κληρώσεις για τα ζυμαρικά Melissa της χρονιάς! Παράλληλα όλοι διεκδικούν μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή DSLR για να απαθανατίσουν ακόμα περισσότερες χαρούμενες στιγμές!

O διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 20/12/2012. Προσκαλούμε όλους τους φίλους της Melissa να πάρουν μέρος στο www.facebook.com/Melissa.Kikizas αλλά και να βοηθήσουν με ένα μόνο κλικ τα Παιδικά Χωριά SOS, κάνοντας like στις φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων. Κάθε 10 likes αντιστοιχούν σε 1 κιλό ζυμαρικά Melissa για τα γεύματα των παιδιών στις γιορτινές μέρες! Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013