*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Από τις 22/11/2012 οι φίλοι της Melissa στο Facebook ανεβάζουν φωτογραφίες με τις δικές τους στιγμές από το παρελθόν και το παρόν και συμμετέχουν στις καθημερινές κληρώσεις για τα ζυμαρικά Melissa της χρονιάς! Παράλληλα όλοι διεκδικούν μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή DSLR για να απαθανατίσουν ακόμα περισσότερες χαρούμενες στιγμές!

O διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 20/12/2012. Προσκαλούμε όλους τους φίλους της Melissa να πάρουν μέρος στο www.facebook.com/Melissa.Kikizas αλλά και να βοηθήσουν με ένα μόνο κλικ τα Παιδικά Χωριά SOS, κάνοντας like στις φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων. Κάθε 10 likes αντιστοιχούν σε 1 κιλό ζυμαρικά Melissa για τα γεύματα των παιδιών στις γιορτινές μέρες! Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013