*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Έπειτα από 7 χρόνια συνεργασίας, η Αλεξάνδρα Αλεξανδράκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Υπεύθυνη Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ολοκληρώνει τη συνεργασία της με την Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., μετακινούμενη σε αντίστοιχη θέση άλλης εταιρείας.

Η Αλεξάνδρα Αλεξανδράκη, αποτελώντας ιδρυτικό στέλεχος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. στην Ελλάδα απ' το 2005, αποχωρεί την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, ενώ τα νέα της καθήκοντα θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Ξεκίνησε στην Danone κατέχοντας τη θέση του Brand Manager για Danonino και Danette. Πριν αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού, κατείχε για 3 χρόνια τη θέση Senior Brand & Innovation Manager στο Activia, διατελώντας υπεύθυνη στην έρευνα αγοράς και στα λανσαρίσματα των καινοτόμων προϊόντων. Μέχρι σήμερα, στις αρμοδιότητες της συμπεριλαμβάνονταν τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Danone, ενώ παράλληλα αποτέλεσε ενεργό μέλος της ομάδας Διαχείρισης Κρίσης.

Ο Χάρης Φεύγας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. ευχαριστώντας προσωπικά την Αλεξάνδρα Αλεξανδράκη για την αγαστή συνεργασία τους, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Αλεξάνδρα υπήρξε ιδρυτικό μέλος στην Danone, απ' τα πρώτα κιόλας βήματα της επιχείρησης στην Ελλάδα. Στα 7 χρόνια συνεργασίας μας, έχει επιδείξει άψογο επαγγελματισμό και προσωπική αφοσίωση. Για εμάς θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογενείας Danone. Την ευχαριστούμε όλοι πραγματικά και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

 

Σύντομο βιογραφικό
Η Αλεξάνδρα Αλεξανδράκη ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία Ο.Μ.Α.Σ ΕΠΕ ως Σύμβουλος Διαχείρισης. Συνέχισε στο Marketing, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Brand Manager στην Ελαΐς-Unilever για τα προϊόντα της οικογένειας Άλτις, καθώς επίσης για τα προϊόντα της κατηγορίας των σπορέλαιων.

Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και απέκτησε MBA από το ίδιο Πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ. Σήμερα είναι κάτοχος δεύτερου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών απ' το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, σε θέματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας μέσω νέων τεχνολογιών. Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Τον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να ταξιδεύει και να ασχολείται με τη μαγειρική.Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: DANONE Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013