*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Σε σύναψη συμφωνίας για την έναρξη εμπορικής συνεργασίας προχώρησε η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. με τη ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. για την πώληση, προώθηση και διανομή σε 14 νομούς της Βόρειας Ελλάδας και 4 της Κρήτης, από τη Μακεδονική Βιομηχανία των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της.

Η νέα συμφωνία πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της συνεργασίας που είχε η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. με την ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. στον τομέα διανομής, αναδιοργανώνοντας πλήρως τη διακίνηση των προϊόντων της στην περιφέρεια.

Η μακρά ιστορία των δύο εταιρειών, η βαθιά γνώση στον τομέα της γαλακτοκομικής παραγωγής, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή, η έμφαση στην καινοτομία, καθώς και η πετυχημένη προγενέστερη συνεργασία τους, είναι μερικά μόνο από τα κοινά σημεία που έφεραν και πάλι κοντά τις δυο εταιρείες. Το δίκτυο διανομής της ΜΕΒΓΑΛ, περιλαμβάνει περισσότερα από 20.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Η διανομή πραγματοποιείται καθημερινά χάρη στον ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων – ψυγείων και στη βοήθεια των 62 αντιπροσώπων/ διανομέων της εταιρείας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., Χάρης Φεύγας, με αφορμή τη σύναψη της νέας συμφωνίας δηλώνει χαρακτηριστικά πως: «Η αναδιοργάνωση του δικτύου και η συνεργασία μας με τους δυνατότερους διανομείς ανά περιοχή, θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εξυπηρέτηση των πελατών μας και θα εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η αδιάλειπτη παρουσία μας, όταν άλλες εταιρείες αποχωρούν, είναι απόδειξη της δέσμευσης της Danone να συμμετάσχει ενεργά ως μέλος της Ελληνικής οικονομίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης και μετά. Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε και πάλι με την ΜΕΒΓΑΛ, εταιρεία με την οποία μας συνδέει κοινή νοοτροπία, σεβασμός στον καταναλωτή και πετυχημένη συνεργασία στο παρελθόν».

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε ξανά τη Danone ως στρατηγικό μας συνεργάτη» όπως επισημαίνει ο Πέτρος Παπαδάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, υπογραμμίζοντας πως: «Η εμπειρία και των δύο από την προηγούμενη συνεργασία που είχαμε, θα βοηθήσει σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και για τις δύο εταιρείες. Βασική στρατηγική μας θέση αποτελεί η προσήλωση μας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον χώρο της διανομής ψυχόμενου φορτίου, σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία μας στην παραγωγή ποιοτικών, αυθεντικών, παραδοσιακών και καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων. Η βαθιά γνώση της αγοράς, η συνεχής επένδυσή μας σε ανθρώπους, συστήματα και εξοπλισμό, μας παρέχει τη δυνατότητα να αποτελούμε την πλέον αξιόπιστη επιλογή στρατηγικού συνεργάτη για τη διανομή ψυχόμενων προϊόντων στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας με την παγκοσμίως καταξιωμένη γαλακτοβιομηχανία Danone αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση αυτών των στόχων και επιλογών. Προσωπικά είμαι βέβαιος για το αμοιβαίο όφελος των δύο εταιρειών».

13 Δεκεμβρίου 2012Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: DANONE Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013