*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Συνήλθε 3 Ιανουαρίου 2013 η αναβληθείσα από τις 5 Δεκεμβρίου Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ ΑΒΓΗ ΑΕ. Στη Γενική Συνέλευση δύο ήταν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. «Η επικύρωση των αντικαταστάσεων των μελών του Δ.Σ» και «Η εκλογή νέου Δ.Σ». Από τη Γενική Συνέλευση επικυρώθηκε η αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών και αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ

το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη: Από την πλευρά του πλειοψηφικού μετόχου οι κ.κ Michael A. O'Neill,    Dmitri Razorenov,   Tom Seepers,  Ιωάννης Βιτάλης και Ηλίας Κοϊμτζόγλου.
 
Από την πλευρά της ΕΑΣ Ιωαννίνων προτάθηκαν για το Δ.Σ οι κ.κ. Βασίλειος Μήτσιος και Θεοχάρης Γκολιούμης, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον πλειοψηφικό μέτοχο.
 
Στη συνέχεια το νέο Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα το οποίο έχει ως εξής:
 
Michael A. O'Neill            Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
 
Ιωάννης Βιτάλης              Αντιπρόεδρος
 
Tom Seepers                     Μέλος
 
Ηλίας Κοϊμτζόγλου          Μέλος
 
Βασίλειος Μήτσιος         Μέλος
 
Θεοχάρης Γκολιούμης    Μέλος
 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ κ. Michael A. O' Neill εκ μέρους του Δ.Σ δήλωσε:
 
«Όλοι θα εργαστούμε για το καλό της εταιρίας, το ενδιαφέρον μας για την ανάπτυξή της, είναι άλλωστε πολύ μεγάλο,  όπως επίσης μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον μας για το προσωπικό και τους χιλιάδες κτηνοτρόφους».
 
Ο κ. O'Neill έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στη στήριξη της Ηπειρωτικής κοινωνίας.
 
Τέλος επανέλαβε πως στόχος της νέας διοίκησης είναι να μεγαλώσει τη ΔΩΔΩΝΗ ακόμη περισσότερο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013