*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ανακοινώνεται ότι στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τοποθετείτε ο κ. Δημήτριος Κάφαλης πολύπειρο και υψηλόβαθμο στέλεχος επί σειρά ετών, κορυφαίων εταιριών, με βαθιά γνώση της αγοράς τόσο στον τομέα των τροφίμων και ποτών, όσο και της τεχνολογίας.

 

Ο κ. Michael A. O’ Neill που εκτελούσε μέχρι σήμερα χρέη και προσωρινού Διευθύνοντα Συμβούλου παραμένει Πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρίας, ενώ καμία μεταβολή δεν επέρχεται και στη σύνθεση του υπάρχοντος Δ.Σ της «ΔΩΔΩΝΗ Α.Β.Γ.Η Α.Ε».

Ο κ. Δημήτριος Κάφαλης είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Massachoussetts Lowell, USA.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις πολυεθνικών εταιριών όπως η Procter & Gamble, η Allied Domecq, η  Misko – Barrila και η SingularLogic.

Διετέλεσε Α’ Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του  Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Όπως επίσης και Μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (Σ.Δ.Ε).Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013