*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |
CORAL Α.Ε.

Δελτίο Τύπου

- Τα βραβεία Retail Βusiness Awards επιβράβευσαν για 11η συνεχή χρονιά τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού λιανεμπορίου

Το υπερσύγχρονο πρατήριο Shell στο Σπαθοβούνι Κορινθίας απέσπασε το πρωτοεμφανιζόμενο Βραβείο «Retail Store - Πρατήρια Καυσίμων» του καταξιωμένου θεσμού των RETAILBUSINESS AWARDS 2012 που διοργανώθηκε και φέτος από τον εκδοτικό οργανισμό DIRECTION και το περιοδικό RETAIL BUSINESS, επιβραβεύοντας έτσι την Coral για τη δέσμευση, τη συνέπεια και τη συνέχεια στην ανάπτυξη του δικτύου της.


Κύρια κατηγορία: Ενέργεια - Εταιρίες Καυσίμων
Υποκατηγορία: CORAL Α.Ε.

Περισσότερα...

 

Δελτίο Τύπου

Κάθε καταναλωτής που θα επισκεφθεί τα πρατήρια καυσίμων με το σήμα Shell και θα έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί από την καλύτερη απόδοση και τη μεγαλύτερη προστασία που προσφέρουν τα καύσιμα Shell V-Power, θα ανταμείβεται και θα απολαμβάνει δωρεάν την αγαπημένη του οικογενειακή γεύση, τη γεύση της Coca-Cola.


Κύρια κατηγορία: Ενέργεια - Εταιρίες Καυσίμων
Υποκατηγορία: CORAL Α.Ε.

Περισσότερα...

 

Δελτίο Τύπου

H Coral Α.Ε. παρουσιάζει μια πλήρη νέα σειρά λιπαντικών προϊόντων για κάθε ανάγκη και τύπο οχήματος και κινητήρα. Tα λιπαντικά Coral είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούνιο του 2012. Καλύπτουν εφαρμογές τόσο για τον επαγγελματία όσο και τον ιδιώτη στις κατηγορίες των επιβατικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών και βαρέων οχημάτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας με προϊόντα εγκεκριμένα από τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς.


Κύρια κατηγορία: Ενέργεια - Εταιρίες Καυσίμων
Υποκατηγορία: CORAL Α.Ε.

Περισσότερα...

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013