*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 158 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ | Σημαντική μείωση της λεπτής πλαστικής σακούλας για το α’ τρίμηνο του 2018 | Ασπρόπυργος: Υψηλή συγκέντρωση ολικού και εξασθενούς χρωμίου στην περιοχή | Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθήνας: Είχε σπάσει αγωγός υδάτων.

Δελτίο Τύπου

Με τρεις συνολικά βραβεύσεις τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ αποτέλεσαν κεντρικό «πρόσωπο» της φετινής εκδήλωσης του CEO & CSR Money Conference, που διοργανώθηκε από την Ethos Media και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, την 27/09/2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν στον Όμιλο:

1ο Βραβείο CEO & CSR 2012: Δημοφιλέστερη Εταιρεία στην EKΕ.
1ο Βραβείο CEO & CSR 2012: Καλύτερη Εισηγμένη Εταιρεία στην ΕΚΕ.
3ο Βραβείο CEO & CSR 2012: Καλύτερη Ομάδα ΕΚΕ.

Οι νικητές των βραβείων προέκυψαν από τα αποτελέσματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, που διεξήχθη στην ιστοσελίδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ.

Το φετινό CEO & CSR Money Conference, με στόχο να προσεγγίσει εναλλακτικά μοντέλα οικονομικής ανάπτυξης των κρατών και των επιχειρήσεων, είχε ως βασικό άξονα την «ευτυχία» στον εργασιακό χώρο. Ταυτόχρονα, επισημάνθηκε ο κομβικός ρόλος των επιχειρήσεων, όχι μόνο στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών εργασίας, αλλά και η συμβολή τους στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου.Κύρια κατηγορία: Ενέργεια - Εταιρίες Καυσίμων
Υποκατηγορία: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛ.ΠΕ.)

grafeio-typou.gr © 2012-2013