*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο | Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του | ΚΟΣΜΟΣ: Ολλανδία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ λόγω επικείμενης καταιγίδας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Τα πρώτα υδρογονοκίνητα ποδήλατα άρχισε να παράγει γαλλική εταιρεία | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Σπάνιο γιγάντιο ψάρι που ζει στον Ατλαντικό εμφανίστηκε στη Ζάκυνθο.

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  παρέλαβαν ένα από τα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» σε αναγνώριση της σημαντικής τους συνεισφοράς σε θέματα προστασίας του  περιβάλλοντος.

 

Την πρωτοβουλία των βραβεύσεων, η οποία έλαβε χώρα σε γνωστό Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ανέλαβαν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ και αφορά την τιμητική αναγνώριση των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε, λόγω της επιτυχημένης δράσης τους σε ένα δυσμενές οικονομικό κλίμα. Στο πλαίσιο αυτό, απονεμήθηκαν συνολικά 12 βραβεία που αφορούν διαφορετικές ενότητες.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστής Χατζηδάκης, το σύνολο των φορέων της πόλης και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και βιομηχανιών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Εκ μέρους του Ομίλου ΕΛΠΕ το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γ. Ζαγκλιβερινός, Διευθυντής Υγιεινής, Ασφάλειας, Προστασίας Περιβάλλοντος και Διασφάλισης Ποιότητας των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εφαρμογή από τον Όμιλο μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για την προστασία του περιβάλλοντος και στην υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων που συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ποιότητα ζωής της περιοχής.

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ παραμένουν πιστά στη δέσμευσή τους για συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, με στόχο την προστασία και διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος η οποία, ως βασική συνιστώσα της βιώσιμης ανάπτυξης, παραμένει προτεραιότητα σε όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου.Κύρια κατηγορία: Ενέργεια - Εταιρίες Καυσίμων
Υποκατηγορία: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛ.ΠΕ.)

grafeio-typou.gr © 2012-2013