*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Ενημερωτική εφ’ όλης της ύλης συνάντηση με τη Διοίκηση και τα Στελέχη της ERGO Ελλάδος είχε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO International AG, Dr. Jochen Messemer, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα μας.

Ο Dr. Messemer έκανε μια σύντομη παρουσίαση της τρέχουσας κατάστασης των χωρών όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος, των προκλήσεων και ευκαιριών που παρουσιάστηκαν σ’ αυτές, καθώς και της στρατηγικής ανάπτυξής της ERGO International.

Αναφέρθηκε εκτενώς στο οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι η μόνη οικονομία στην Ε.Ε. που βρίσκεται αντιμέτωπη με την κρίση, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει με έμφαση τη θέση του Ομίλου για την ελληνική αγορά και την ERGO Ελλάδος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύουμε σ’ αυτήν την εταιρία και στις δυνατότητες της διοίκησης και των ανθρώπων της, διαθέτουμε μια ιδιαίτερα ισχυρή κεφαλαιακή βάση, παραμένουμε σταθεροί στην αναπτυξιακή μας στρατηγική και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Ακόμη, ο Dr. Messemer είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις των στελεχών της εταιρίας, οι οποίες κυρίως εστιάστηκαν στις τάσεις που επικρατούν στη διεθνή ασφαλιστική αγορά, σε θέματα πωλήσεων, στο νέο κανονιστικό πλαίσιο του Solvency II και τις επιπτώσεις του, αλλά και στο όραμα της ERGO για τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO της ERGO στην Ελλάδα και στην Τουρκία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του Dr. Messemer στην Αθήνα και την εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ERGO International για την αναλυτική και εμπεριστατωμένη τοποθέτησή του στα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Dr. Messemer ζήτησε από τα Στελέχη να εκφράσουν προς τη Διοίκηση του Ομίλου πιθανά προβλήματα σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων και καθηκόντων τους, καθώς και τις προοπτικές του τομέα ευθύνης τους.

Ο κ. Κοκκάλας, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Dr. Messemer, ανέφερε ότι η παρουσία του Προέδρου της ERGO International στην Αθήνα, ήταν ένα σημαντικό γεγονός για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, ιδιαίτερα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για την οικονομία και κοινωνία και η επίσκεψή του στα γραφεία της ERGO Ελλάδος έδωσε μεγάλη χαρά και τιμή σε όλα τα στελέχη της εταιρίας και τον ίδιο. Ακόμη ο κ. Κοκκάλας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πλήρη στήριξη της διοίκησης του Ομίλου στην εταιρία μας και διαβεβαίωσε ότι η ERGO Ελλάδος, παραμένοντας προσηλωμένη στις θεμελιώδεις εταιρικές αρχές της και με κύριο άξονα την τεχνογνωσία, την οργάνωση και τους άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες της, θα συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

 

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO
Με συνολικά έσοδα από ασφάλιστρα 20 δισεκατομμύρια ευρώ, ο όμιλος ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην Ευρώπη. Εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες, επικεντρώνοντας στις χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Στην Ευρώπη, ο όμιλος ERGO είναι ο Νο 1 στους ασφαλιστικούς κλάδους της υγείας και της νομικής προστασίας. Στο πλαίσιο της εγχώριας αγοράς της Γερμανίας, ο όμιλος ERGO βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της αγοράς σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους. Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι εργάζονται αποκλειστικά για τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO, είτε ως υπάλληλοι είτε ως αντιπρόσωποι πωλήσεων.

Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Σήμερα, πάνω από 40 εκατομμύρια πελάτες – εκ των οποίων τα 20 εκατομμύρια είναι πελάτες στη Γερμανία- δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην εξειδίκευση και ασφάλεια που παρέχει ο Όμιλος ERGO και οι εταιρίες του. Ο κύριος μέτοχος του ομίλου με μερίδιο 99,69% είναι η εταιρία Munich Re, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην αντασφάλιση και την ανάληψη κινδύνων.

Περισσότερα στο http://www.ergo.com/

 

Η ERGO στην Ελλάδα

Η ERGO, με 20 και πλέον έτη παρουσίας στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά, με συνολική παραγωγή που ξεπερνά τα 145 εκατομμύρια ευρώ το 2011, καθώς και με πάνω από 400 χιλιάδες ασφαλισμένους, υιοθετεί νέα αντίληψη για το πώς πρέπει μία σύγχρονη και εξωστρεφής ασφαλιστική εταιρία να δραστηριοποιείται στην αγορά, σχεδιάζοντας μια νέα εποχή για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό της. Κυρίαρχος στόχος της εταιρίας είναι ο προσανατολισμός της σε μια φιλική, ανθρώπινη και ξεκάθαρη φιλοσοφία προσέγγισης των ασφαλισμένων της, με πραγματικά σύγχρονες υπηρεσίες, με διαφανείς και απλές διαδικασίες.

Περισσότερα στο http://www.ergohellas.gr/

 

Αποκήρυξη
Αυτό το Δελτίο Τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιριών ERGO. Γνωστοί και άγνωστοι κίνδυνοι, αβεβαιότητες και άλλοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των εν λόγω δηλώσεων και της πραγματικής ανάπτυξης, ιδιαίτερα όσον αφορά τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την απόδοση των Εταιριών μας. Οι Εταιρίες μας δεν αναλαμβάνουν την υποχρέωση να ενημερώνουν αυτές τις δηλώσεις προβλέψεων ούτε να τις προσαρμόζουν σε μελλοντικά γεγονότα ή εξελίξεις.Κύρια κατηγορία: Ασφαλιστικές Εταιρίες
Υποκατηγορία: ERGO HELLAS

grafeio-typou.gr © 2012-2013