*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Δελτίο Τύπου

Με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί στην ING κάνουμε την προσφορά πράξη» η ING Ελλάδος, πραγματοποίησε σημαντικές δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας με την εθελοντική συμβολή των ανθρώπων της, στηρίζοντας ιδρύματα και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Οι δράσεις που εντάσσονται στον άξονα «Κοινωνία» του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ING «Ζήσε Υπεύθυνα» πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των μηνών

Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων και του Δικτύου Πωλήσεων της ING Ελλάδος.

To δεύτερο χριστουγεννιάτικο bazaar της ING
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τις  17 έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2012 διοργανώθηκε  Χριστουγεννιάτικο bazaar στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, όπου φιλοξενήθηκαν το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, τα Παιδικά  Χωριά S.O.S., η ΕΛΕΠΑΠ και το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» για την πώληση ειδών δώρων. Οι άνθρωποι της ING πραγματοποίησαν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους από τα πωλητήρια των ιδρυμάτων, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους σκοπούς των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
 
Άποψη από το χριστουγεννιάτικο bazaar της ING

Εθελοντισμός από τους ανθρώπους της ING
Επιπλέον, για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε συλλογή υλικού από τους ανθρώπους της εταιρείας, το οποίο διατέθηκε στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών S.O.S. που δραστηριοποιούνται σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Κομοτηνή, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι της ING ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συγκεντρώνοντας είδη ρουχισμού για παιδιά και ενήλικες καθώς και βρεφικά είδη πρώτης ανάγκης (βρεφικές πάνες, τροφές και γάλα), τα οποία ζύγιζαν μισό τόνο και διανεμήθηκαν σε 100 οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν οι παρακάτω ποσότητες ανά είδος:
- 10 μεγάλες κούτες με ρούχα διαφόρων ηλικιών
- 2 μεγάλες κούτες με βρεφικά ρούχα
- 4 μεγάλες κούτες με παιχνίδια 
- 1 κούτα με παιδικά παπούτσια διάφορων μεγεθών
- 4 κούτες με βρεφικά γάλατα και τροφές
- 20 κούτες με βρεφικές πάνες


Παράλληλα, μετά τη μεταφορά του υλικού στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, ομάδα εθελοντών της ING προσέφεραν εθελοντική εργασία στις εγκαταστάσεις του οργανισμού για το διαχωρισμό του υλικού, ώστε να διανεμηθεί στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.
 
Η εθελοντική ομάδα της ING: Όρθιοι από αριστερά οι κ.κ. Μαρία-Μίνα Μπαλάσκα, Φωτεινή Βαγενά, Βίκυ Βακαλοπούλου, Κατερίνα Μολφέτα- Marketing Communications Manager ING Ελλάδος, Γιώργος Πρωτόπαππας-Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών S.O.S., Μαρία Λιντζέρη, Βαγγέλης Μαριδάκης. Καθιστοί απο αριστερά οι κ.κ. Θωμαή Χείλαρη και Γιώργος Γιαννούκος.

 Κύρια κατηγορία: Ασφαλιστικές Εταιρίες
Υποκατηγορία: ING ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε.Ζ.

grafeio-typou.gr © 2012-2013