*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: ΕΛΣΤΑΤ: 6.119 σπίτια στην Ξάνθη δεν έχουν… τουαλέτα | Σπάρτη: Συνελήφθη 54χρονος για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων | Πτολεμαϊδα: Ομάδα 30 ατόμων εγκλωβίστηκε σε καταφύγιο από τα χιόνια | Κλειστά τα σχολεία αύριο στη Φλώρινα λόγω χιονιά | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Χρυσό για την ελληνική ομάδα παίδων στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Ταϊλάνδη.

Η ΙΝG Ελλάδος ολοκλήρωσε και φέτος μία σπουδαία εκστρατεία με δράσεις που στηρίζουν το σημαντικό έργο των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS. H στήριξη του εν λόγω οργανισμού εντάσσεται στον άξονα «Κοινωνία» του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο «Ζήσε Υπεύθυνα».

Από το Νοέμβριο του 2013 διοργανώθηκε συλλογή υλικού από τους ανθρώπους της ING, το οποίο διατέθηκε στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, που δραστηριοποιούνται σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και Κομοτηνή.  Τοποθετήθηκαν κάδοι στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρίας καθώς και στα 40 υποκαταστήματα και γραφεία της ΙΝG σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της ING ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο κάλεσμα, συγκεντρώνοντας κυρίως τρόφιμα, είδης πρώτης ανάγκης αλλά και ρουχισμό για παιδιά. Οι ποσότητες που συγκεντρώθηκαν σε όλη τη χώρα ξεπέρασαν συνολικά τους 3 τόνους.

Παράλληλα, μετά τη μεταφορά του υλικού στις αποθήκες των Παιδικών Χωριών SOS, ομάδα 20 ανθρώπων της ING από τις Διοικητικές Υπηρεσίες και το Δίκτυο Πωλήσεων, βοήθησαν εθελοντικά για το διαχωρισμό και την συσκευασία του υλικού που συγκεντρώθηκε στην Αττική.Κύρια κατηγορία: Ασφαλιστικές Εταιρίες
Υποκατηγορία: ING ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε.Ζ.

grafeio-typou.gr © 2012-2013