*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 158 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ | Σημαντική μείωση της λεπτής πλαστικής σακούλας για το α’ τρίμηνο του 2018 | Ασπρόπυργος: Υψηλή συγκέντρωση ολικού και εξασθενούς χρωμίου στην περιοχή | Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθήνας: Είχε σπάσει αγωγός υδάτων.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική  δημιούργησε δύο νέα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου τα MINETTA Bike1&2, τα οποία διατίθενται για άτομα ηλικίας από 5 έως 70 ετών, στοχεύοντας στην πληρέστερη κάλυψη του ποδηλάτη, αλλά και του ποδηλάτου.

 

Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα MINETTA Bike1 παρέχεται κάλυψη αστικής ευθύνης, ακόμα και σε περιπτώσεις ατυχήματος μεταξύ ατόμων με συγγένεια α’ βαθμού, ενώ το πρόγραμμα MINETTA Bike2 παρέχει πλήρη κάλυψη συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και την περίπτωση ολικής κλοπής του ποδηλάτου, αλλά και κάλυψη του ειδικού εξοπλισμού και της ενδυμασίας του ποδηλάτη. Επιπλέον, και στα δύο προγράμματα συμπεριλαμβάνεται η φροντίδα ατυχήματος, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα για επιλογή οδικής βοήθειας.

 

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, υποστηρίζει έμπρακτα τους ποδηλάτες από το 2012, μέσα από μία σειρά δράσεων και ειδικών καλύψεων, όπως η κάλυψη αστικής ευθύνης ποδηλάτου στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας 210 9309500.

 Κύρια κατηγορία: Ασφαλιστικές Εταιρίες
Υποκατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

grafeio-typou.gr © 2012-2013