*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για άλλη μία χρονιά διακρίθηκε στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards.

Πιο συγκεκριμένα, ανακηρύχθηκε National Winner στην κατηγορία “Digital Technology”, ανάμεσα σε 2.753 εταιρείες που είχαν επιλεγεί ως “Ones to Watch”, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την συμμετοχή της στην τελική φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον Δεκέμβριο.
 Ο κ. Μανόλης Γκατζόφλιας Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing δήλωσε:
«Η βράβευσή μας ως National Winner μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, ιδιαίτερα μάλιστα αφού αφορά σε έναν τομέα στον οποίο έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία τα τελευταία χρόνια. Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής εποχής αποτελεί έναν στόχο που υπηρετούμε με προσήλωση, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας».
Παράλληλα, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να διακριθεί ως European Public Winner, εφόσον το βίντεο με τη συμμετοχή της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, το οποίο είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο, ψηφισθεί από το κοινό.
https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/36/28037
Τα European Business Awards διοργανώνονται τα τελευταία 12 χρόνια με πρωταρχικό στόχο τους να υποστηρίξουν την επιχειρηματική δραστηριότητα στον Ευρωπαϊκό χώρο. Στον φετινό διαγωνισμό εξετάστηκαν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.Κύρια κατηγορία: Ασφαλιστικές Εταιρίες
Υποκατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

grafeio-typou.gr © 2012-2013