*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Δελτίο Τύπου

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισε την Παρασκευή 21/12/2012, η Εθνική Ασφαλιστική καθώς 13 μικροί «άγγελοι», από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, έψαλλαν στη Διοίκηση της Εταιρίας τα κάλαντα.

Η Μαρία Γ. 9 ετών, Μερσίνα 14 ετών, ο Σταύρος 11 ετών, ο Παντελής 13 ετών, η Μυρσίνη 10 ετών, η Μιχαέλα 12 ετών, ο Γιώργος Π. 11 ετών, η Ιωάννα Μ. 10 ετών, η Ιωάννα Χ. 7 ετών, η Ειρήνη Β. 13 ετών, η Σακίρα 9 ετών, η Σοφία 10 ετών, ο Σάκης 12 ετών, μαζί με τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Βρεττό, τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Πρωτόπαπα και το μέλος κ. Μιχάλη Σουρίκα, ήταν όλοι εκεί για να ανοίξουν ένα παράθυρο ελπίδας με τα τραγούδια τους και τη δύναμή τους.

Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν και θα παραμείνει αρωγός στο τεράστιο έργο των Παιδικών Χωριών SOS καθώς ηγείται του συνασφαλιστικού σχήματος των τεσσάρων συνολικά εταιριών που επιχορηγούν τα ασφάλιστρα πυρός και αστικής ευθύνης για τις εγκαταστάσεις του χωριού.

Οι μικροί φίλοι από τη Βάρη αλλά και η διοίκηση των Παιδικών Χωριών SOS δέχθηκαν από τον πρόεδρο της Εταιρίας κ. Δημήτρη Δημόπουλο συγχαρητήρια για την όμορφη παράστασή τους αλλά και τις θερμές ευχές όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Άγιες ημέρες.Κύρια κατηγορία: Ασφαλιστικές Εταιρίες
Υποκατηγορία: ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Γ.Α.

grafeio-typou.gr © 2012-2013