*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Με αναμενόμενα έσοδα €89 εκατομμυρίων για το 2018 και περισσότερα από 1.100 άτομα προσωπικό, η ICAP Group αποτελεί τον μεγαλύτερο Όμιλο παροχής υπηρεσίων προς Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική ευρώπη.

 

Η ICAP Group επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων σε 3 βασικές κατηγορίες: Υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου (και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών), Marketing & Πωλήσεων και Υπηρεσίες Ανθρωπίνων Πόρων.

 

Από τον Μάιο του 2018, η θυγατρική μας εταιρεία στην Λευκωσία θα παρέχει στις τοπικές επιχειρήσεις τις καινοτόμες λύσεις της ICAP ενώ μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας του Ομίλου με την Dun & Bradstreet – παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή υπηρεσιών Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου και Συμμόρφωσης – η ICAP Cyprus θα παρέχει πληροφορίες για 280 εκατομμύρια επιχειρήσεις σε περισσότερες από 190 χώρες.

 

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP Group, τόνισε «Είμαστε ευτυχείς που η ICAP επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Κύπρο. Μέσω της ICAP Κύπρου, θα ενισχύσουμε το όραμα μας να είμαστε η «Πρώτη Επιλογή των πελατών» προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δοκιμασμένες  στην Ελληνική καθώς και σε άλλες αγορές.»

 

Ο Γιάννος Ασιώτης, Managing Director της ICAP Cyprus, πρόσθεσε, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που  αποτελούμε μέλη της οικογένειας της ICAP Group και θα έχουμε την ευκαιρία να επωφεληθούμε από την μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση της ICAP, όπως επίσης και να μεταφέρουμε γνώση και βέλτιστες πρακτικές από τις συνεργασίες του Ομίλου με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας με ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις Κυπριακές Επιχειρήσεις και στα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, αναπτύσσοντας ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας».

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες

grafeio-typou.gr © 2012-2013