*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Υπουργείο Παιδείας: Εκπαιδευτικοί και γονείς διαμαρτυρήθηκαν για τα κενά στα σχολεία | Λάρισα: Έφοδος της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτήριο στο κέντρο της πόλης | Ζάκυνθος: Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη και της «άρπαξαν» 1.300 ευρώ | Το μετρό σχεδιάζει παράταση ωραρίου για τις γιορτές των Χριστουγέννων | Μεταναστευτικό: Κάτοικοι έστησαν μπλόκο σε μετανάστες στη Νάουσα. |

Έχοντας ενεργοποιήσει τη νέα στρατηγική  ‘’20 Στόχοι για το 2020’’ ,

η WIND  κατατάσσεται, για μια ακόμα χρονιά, στην κατηγορία PLATINUM βάσει της αξιολόγησης του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης[1](CR Index), ενώ ταυτόχρονα απέσπασε για 2η συνεχόμενη χρονιά ειδική διάκριση για την προσφορά της στην Κοινωνία.
Η νέα στρατηγική που χαράζει η WIND – η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που υιοθετεί μία παγκόσμια προσέγγιση-  αποτελείται από 20 στόχους για το 2020,  στο πλαίσιο της μακροχρόνιας δέσμευσής της να συμβάλλει ενεργά και αποτελεσματικά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, εναρμονιζόμενη πλήρως με την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών (SDGs).
Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND αξιολογήθηκαν από τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) με σημείο αναφοράς 100 αυστηρά διεθνή κριτήρια. Μια διαδικασία εξαιρετικά απαιτητική και χρονοβόρα καθώς κάθε κριτήριο πιστοποιείται μόνο μέσα από αυστηρούς δείκτες (KPIs) και εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία.
Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND παραλαμβάνοντας τις 2 διακρίσεις ανέφερε: «H Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο, κομβικής σημασίας, για την ανάπτυξη της Εταιρείας αλλά και για τη σχέση μας με την ελληνική κοινωνία. Η διάκριση Platinum για 3η συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύει έμπρακτα τη μακροχρόνια δέσμευση μας για αξιοπιστία, βελτίωση και ανάπτυξη προς όλα τα Ενδιαφερόμενα μέρη μας, καθώς και για το υπόλοιπο ανθρώπινο και φυσικό περιβάλλον».
[1] Ο Δείκτης Εταιρικής Ευθύνης, CR Index, είναι το πιο αναγνωρισμένο εργαλείο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για τη συγκριτική αξιολόγηση επιχειρήσεων ως προς τις επιδόσεις τους σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Αναπτύχθηκε από το Business in the Community υπό την Προεδρία του Πρίγκιπα της Ουαλίας το 2002, σε συνεργασία με αναλυτές του City of London και εκπροσώπους επιχειρήσεων. Στην Ελλάδα ο CR Index εκπροσωπείται αποκλειστικά από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (www.cri.org.gr) σε συνεργασία με το Business in the Community (BITC).Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Wind Ελλάς Α.Ε.Β.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013