*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.

Δελτίο Τύπου

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND στο πλαίσιο διεξαγωγής του θεσμού BRAVO για την αξιολόγηση της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας. Στον Δείκτη Αντίληψης διακρίθηκε στην κατηγορία «Κοινωνία», ενώ στον Δείκτη Βιωσιμότητας διακρίθηκε στην κατηγορία «Καλύτεροι Απολογισμοί Βιωσιμότητας».

Ο θεσμός «BRAVO», διοργανώθηκε φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από το QualityNet Foundation (QNF) με τη συμμετοχή πάνω από 120 σημαντικών Κοινωνικών Εταίρων της Ελλάδας. Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, επιχειρηματικοί και επαγγελματικοί φορείς, στελέχη εταιρειών, εκπρόσωποι της πολιτείας και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών,  έλαβαν μέρος σε μια ανοιχτή διαβούλευση σχετικά με τη σημασία του sustainability reporting, ως το βασικό εργαλείο αυτοδέσμευσης των εταιρειών για την επίτευξη διαφάνειας στα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η WIND συμμετείχε ενεργά στο διάλογο εκπροσωπούμενη από τον Γιώργο Τσαπρούνη, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων  ο οποίος κατά την παρέμβαση του τόνισε ότι: «Οι κοινωνικές οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες επιτάσσουν σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά το υπεύθυνο «επιχειρείν» μέσα από υπεύθυνες επενδύσεις, με προτεραιότητα στην κοινωνία. Για αυτό στην WIND θεμελιώνουμε την μακροπρόθεσμή ανάπτυξή μας συγκεράζοντας τη Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα με την Εταιρική Υπευθυνότητα».Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Wind Ελλάς Α.Ε.Β.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013