*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η Forthnet συνεχίζει να βρίσκεται με πράξεις κοντά στον επαγγελματία και την μικρομεσαία επιχείρηση και προσφέρει σε όλα τα επαγγελματικά της προγράμματα, Forthnet Professional & Forthnet Professional Economy, 25% έκπτωση για ένα ολόκληρο χρόνο και κάνει δώρο και το τέλος ενεργοποίησης σε όλους τους νέους συνδρομητές!

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Forthnet Professional Economy μόνο με 26,90ευρώ/μήνα, το οποίο προσφέρει απεριόριστο Broadband ADSL, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, πακέτα χρόνου ομιλίας προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά σε 42 χώρες, δωρεάν ασύρματο εξοπλισμό και δωρεάν 24ωρη τεχνική υποστήριξη.

Ενώ το Forthnet Professional μόνο από 37,50ευρώ/μήνα, το οποίο προσφέρει απεριόριστο Broadband ADSL, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, έως 240' δωρεάν κλήσεις προς εθνικά κινητά και 42 διεθνείς προορισμούς, πακέτα χρόνου ομιλίας προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά σε 42 χώρες, δωρεάν ασύρματο εξοπλισμό και δωρεάν 24ωρη τεχνική υποστήριξη.

Η Forthnet παρέχει στον επαγγελματία και τη μικρομεσαία επιχείρηση, ολοκληρωμένες λύσεις σταθερής τηλεφωνίας και internet και συμβάλλει σημαντικά στην μείωση των εξόδων της επιχείρησής τους. Η μεγάλη αυτή προσφορά που αφορά νέες συνδέσεις των υπηρεσιών αυτών, θα ισχύει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Forthnet, να καλέσουν στο 13832 ή να επισκεφτούν το www.forthnetgroup.gr.Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Forthnet Group

grafeio-typou.gr © 2012-2013