*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η Toshiba ανακοίνωσε τη βράβευση των σειρών e-STUDIO™ 2050c/2550c και e-STUDIO ™ 2051c/2551c ως «Καινοτόμο Προϊόν της Χρονιάς 2012», από την Better Buys for Business. Τα έγχρωμα πολυμηχανήματα e-STUDIO2550c και e-STUDIO2551c της Toshiba, ξεχώρισαν για παραγωγή έγχρωμων εγγράφων με ανάλυση μέχρι και 600 x 1.200dpi και ανώτερη απόδοση, σε ένα συμπαγές και ελαφρύ σχεδιασμό, ιδανικό για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.

Τα νέα αυτά MFP, εκτός από την εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, την ευελιξία στο χειρισμό του χαρτιού και την ευκολία χρήσης τους, έχουν σχεδιαστεί με σεβασμό στο περιβάλλον και με οικολογική συνείδηση, ώστε σε sleep mode να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας με την κατανάλωση να περιορίζεται σε 1 μόνο watt.

«Αξιολογήσαμε πολλά εξαιρετικά προϊόντα, όμως οι σειρές e-STUDIO2550c και e-STUDIO2551c μας εντυπωσίασαν με την ποιότητα της εικόνας και τις υψηλές αποδόσεις τους», δήλωσε η Melissa Pardo-Bunte, συντάκτης στο Better Buys for Business. «Παραδοσιακά, τέτοια λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε επαγγελματικού επιπέδου μηχανήματα. Ωστόσο, με τα e-STUDIO2550c και e-STUDIO2551c, η Toshiba μπορεί να παρέχει σε μικρότερες επιχειρήσεις εξοπλισμό υψηλών δυνατοτήτων με συμπαγή, ανθεκτικό σχεδιασμό σε ανταγωνιστική τιμή». 

Οι νέες σειρές e-STUDIO2550c και e-STUDIO2550c/2050c έγχρωμων MFP της Toshiba απευθύνονται σε χρήστες που απαιτούν ιδανική σχέση απόδοσης και τιμής. Με προαιρετικές επιπλέον λειτουργίες τα βασικά μοντέλα είναι επεκτάσιμα σε ισχυρές, πλήρως εξοπλισμένες συσκευές. Τα μοντέλα αυτά είναι απευθύνονται σε μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.

Η CPI είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Toshiba στην ελληνική αγορά.

Σχετικά  με τη Better Buys for Business
Η Better Buys for Business  είναι ένας ανεξάρτητος πάροχος πληροφόρησης που βοηθά τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις σε αγορές όπως VoIP, CRM, ERP, Virtualization, Cloud, Security, και πολλές άλλες.  Για να εξασφαλιστεί η ανεξαρτησία της, η Better Buys for Business δεν αποδέχεται καμία διαφήμιση. Τα έσοδα της προέρχονται αποκλειστικά από τις πωλήσεις των εκθέσεών της  www.BetterBuys.com. Η έρευνα των ειδικών της Better Buys for Business αποτελείται από ένα δίκτυο με περισσότερους από 3 εκατομμύρια λήπτες αποφάσεων.

 

Σχετικά με τη CPI A.E.
H CPI ΑΕ δραστηριοποιείται στην αγορά πληροφορικής από το 1990 ως διανομέας προστιθέμενης αξίας στις αγορές της εκτύπωσης, της εποπτείας και ασφάλειας (IP Surveillance), της εντατικής λιανικής (Point Of Sale), της επεξεργασίας εικόνας, της εκπαίδευσης (Interactive Boards, Projectors) και της IP τηλεφωνίας (VoIP). Παράλληλα, προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (Managed Print Services), υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων (Document Management Services) και Επαγγελματικές Υπηρεσίες IT (IT Professional Services). H CPI ΑΕ είναι διανομέας των εταιρειών ΟΚΙ, Sharp, Toshiba, Mutoh και Olivetti (εκτυπωτικά προϊόντα), Kodak, Avision, Microtek, Atiz (scanners), Posiflex (POS), Classboard (διαδραστικοί πίνακες), Axis, Vivotek, Qnap, Summa, BenQ και Docuware, μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο 1.300 αντιπροσώπων. Επί πλέον, η CPI AE αναπτύσσει και διανέμει τα προϊόντα UniQ Business & FIT SoHo στην αγορά της IP τηλεφωνίας και τα προϊόντα eDoc & eDocXL στην αγορά της Διαχείρισης Εγγράφων. Η CPI AE είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 2000 και πιστοποιημένη κατά ΕΝ ISO 9001:2000. Σήμερα απασχολεί 150 άτομα και η έδρα της είναι στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη CPI:
Αγγελική Ελευθερίου, Τηλ.: +30 210 480 5800 (ext. 811) e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: CPI Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013