*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: ΕΛΣΤΑΤ: 6.119 σπίτια στην Ξάνθη δεν έχουν… τουαλέτα | Σπάρτη: Συνελήφθη 54χρονος για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων | Πτολεμαϊδα: Ομάδα 30 ατόμων εγκλωβίστηκε σε καταφύγιο από τα χιόνια | Κλειστά τα σχολεία αύριο στη Φλώρινα λόγω χιονιά | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Χρυσό για την ελληνική ομάδα παίδων στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Ταϊλάνδη.

Η  CPI επίσημη αντιπρόσωπος της TOSHIBA IMAGING SYSTEMS στην Ελλάδα ανακοινώνει τις νέες σειρές έγχρωμων και ασπρόμαυρων Α3 MFPs , e-STUDIO, που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, οι σειρές e-STUDIO2500AC, e-STUDIO5005AC, e-STUDIO7506AC, e-STUDIO5008A & e-STUDIO5508A διατίθενται με  την νέα  εξελιγμένη  πλατφόρμα επικοινωνίας της TOSHIBA e-BRIDGE-N, με την οποία επιτυγχάνεται απλή, εύκολη και ασφαλής διαχείριση πολλαπλών λειτουργιών. Ο ισχυρός επεξεργαστής dual core προσφέρει γρήγορη και ποιοτική παραγωγή εγγράφων, ενώ η  οθόνη αφής 9’’, tablet style, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα προεπισκόπησης εγγράφων, επεξεργασίας και σχολιασμού

Με ταχύτητες από 25 έως 85 σελ./λεπτό και παραγωγή εγγράφων έως 720.000 σελ./ μήνα, οι νέες σειρές προσφέρουν γρήγορη και αξιόπιστη αντιγραφή, δικτυακή εκτύπωση και έγχρωμη σάρωση, εκτύπωση από φορητές συσκευές και υπηρεσίες Cloud, ενώ μπορούν να καλύψουν από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέχρι και εταιρίες με μεγάλο μηνιαίο όγκο παραγωγής.
Οι νέες σειρές έχουν κατασκευαστεί με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και πληρούν τα κριτήρια των μεγάλων περιβαλλοντικών πρότυπων, όπως το διεθνές πρόγραμμα ENERGY STAR® και το σήμα Blue Angel .

Η νέα σειρά e-Studio είναι διαθέσιμη πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: CPI Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013