*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Η CPI, επίσημος αντιπρόσωπος της ΟΚΙ στην Ελλάδα, εκπροσώπησε την περιοχή του ΕΜΕΑ στην Πανευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας σειράς έγχρωμων εκτυπωτών και Πολυμηχανημάτων της ΟΚΙ «Smart Colour Solutions Event», στο Μιλάνο,  στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2016.

Η νέα γενιά έγχρωμων συσκευών της ΟΚΙ χαρακτηρίζεται από 3 πυλώνες: Ασφάλεια (Secure), Ευκολία χρήσης (Easy) και Έξυπνη λειτουργικότητα (Smart), για την κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών κάθε επιχείρησης, από μικρά γραφεία, μέχρι μεγάλους οργανισμούς.

Όλες οι συσκευές περιλαμβάνουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως Gigabit Ethernet και προαιρετική ασύρματη σύνδεση, συμβατότητα με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνοντας το Private Print, για να παραμένουν τα εμπιστευτικά έγγραφα ασφαλή, αλλά και πλήρη συμμόρφωση με το Ιnternet Protocol Security (IPSec). Χάρη στην ανοιχτή παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα sXP και τα ολοκληρωμένα προγράμματα λογισμικού SENDYS Explorer, η νέα έξυπνη γκάμα της ΟΚΙ αποτελεί ιδανική λύση κάθε επιχείρηση.

Μεταξύ άλλων, ο Tetsuya Kuri, Αντιπρόεδρος Marketing EMEA, OKI Europe Ltd, τόνισε ότι το νέο χαρτοφυλάκιο έχει σχεδιαστεί για να αλλάξει τις αντιλήψεις αναφορικά με το τι μπορεί μια εκτυπωτική συσκευή να προσφέρει σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς, ενισχύοντας την ανάπτυξη μιας ορθολογικής και ασφαλούς ροής εργασιών και προωθώντας τα οφέλη της ψηφιακής οργάνωσης.

Η CPI είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της ΟΚΙ για την ελληνική αγορά.Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: CPI Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013