*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επέκταση του έργου Managed Print Services σε 100 καταστήματα της Eurobank και του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από την Intersys, επίσημου αντιπροσώπου των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon. Η άψογη συνεργασία των δύο οργανισμών καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου ενίσχυσε περαιτέρω την αποτελεσματικότητα της αρχικής λύσης, που ήδη έχει εφαρμοσθεί επιτυχώς από την Intersys,  στο μεγαλύτερο αριθμό κεντρικών κτηρίων της τράπεζας.

To έργο περιλαμβάνει την ένταξη των καταστημάτων της Eurobank στα Managed Print Services πανελλαδικά, με στόχο την ομογενοποίηση του εξοπλισμού και τη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Εξασφαλίζει δε, την κεντρικοποιημένη διαχείριση των εκτυπωτικών αναγκών του οργανισμού, μέσω των παρεχόμενων από την Canon & Intersys εφαρμογών λογισμικού:

•    UniFlow: το βραβευμένο λογισμικό που αποτελεί την καρδιά της λύσης
•    e-Maintenance: το βλαβοληπτικό λογισμικό

Η συγκεκριμένη υλοποίηση αποτελεί συνέχεια δεκάδων αντίστοιχων επιτυχημένων υλοποιήσεων MPS της Intersys σε μια πλειάδα επιχειρηματικών κλάδων με προεξέχοντα αυτόν των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Η Intersys AE πρωτοπορώντας στον στίβο των Managed Print Services ήδη από το 2009, προσφέρει εκτυπωτικές υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα των επιχειρήσεων της Ελληνικής αγοράς, ανοίγοντας δρόμους συνεργασίας και νέους ορίζοντες στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά της παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες:
Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.grΚύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Intersys A.E.

grafeio-typou.gr © 2012-2013