*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.: άλλη μια επιτυχημένη υλοποίηση έργου MPS με την πρωτοπορία της Canon και την αξιοπιστία της  Intersys

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η υλοποίηση έργου Managed Print Services στις κεντρικές εγκαταστάσεις (Κέντρο Διοίκησης και Κέντρο Αποθήκευσης & Διακίνησης Προϊόντων) της εταιρίας ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. από την Intersys, επίσημου αντιπροσώπου των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon.

Το έργο περιλαμβάνει αντικατάσταση του παλαιού εκτυπωτικού εξοπλισμού (127 εκτυπωτές – fax - πολυμηχανήματα) με 41 πολυμηχανήματα CANON τελευταίας τεχνολογίας.

Η μετάβαση στο νέο εκτυπωτικό περιβάλλον έγινε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς προβλήματα για τους χρήστες, επιτυγχάνοντας παράλληλα και την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας.

Μέσα από την εγκατάσταση του βραβευμένου λογισμικού διαχείρισης uniFLOW, οι χρήστες απολαμβάνουν υπηρεσίες ασφαλούς εκτύπωσης, διασφαλίζοντας έτσι την εμπιστευτικότητα των εκτυπώσεών τους. Επίσης, με τη λειτουργία FOLLOW ME PRINT, έχουν τη δυνατότητα να μην χάνουν ποτέ καμία εκτύπωση. Τέλος, στα πλαίσια των user friendly λύσεων της Canon, η ταυτοποίηση των χρηστών επιτυγχάνεται με τις ήδη υπάρχουσες κάρτες πρόσβασης που διαθέτουν από την Μασούτης.
 
Ο Διευθυντής Πληροφορικής της ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., Σάββας Τορτοπίδης,  δήλωσε σχετικά:
«Η υλοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης Managed Print Services της Canon από την Intersys, αναμένουμε να συνεισφέρει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων μας για μείωση του κόστους, βελτίωση της παραγωγικότητας, αύξηση της ασφάλειας, αειφόρο ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας.

Εμπιστευόμαστε τόσο την ποιότητα και την τεχνολογική πρωτοπορία των λύσεων της Canon όσο και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών υλοποίησης και υποστήριξης της Intersys. Οι πολλαπλές δυνατότητες του λογισμικού διαχείρισης Uniflow που συνοδεύει τη λύση για τις κεντρικές μας εγκαταστάσεις και τις αποθήκες έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας να υιοθετήσουμε την πρόταση της Intersys.

Θεωρούμε ότι με την κίνησή μας αυτή ενισχύουμε περαιτέρω το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και κατά συνέπεια την εμπειρία του πελάτη μαζί μας.» 

Η συγκεκριμένη υλοποίηση αποτελεί συνέχεια δεκάδων αντίστοιχων επιτυχημένων υλοποιήσεων MPS της Intersys σε μια πλειάδα επιχειρηματικών κλάδων.

Η Intersys AE πρωτοπορώντας στον στίβο των Managed Print Services ήδη από το 2009, προσφέρει εκτυπωτικές υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα των επιχειρήσεων της Ελληνικής αγοράς, ανοίγοντας  νέους δρόμους συνεργασίας και νέους ορίζοντες στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά της παροχής υπηρεσιών.Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Intersys A.E.

grafeio-typou.gr © 2012-2013