*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση για την ανανέωση της πιστοποίησης της Intersys ΑΕ με το πρότυπο ISO 9001 : 2008, σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζει για την Εμπορία Εξοπλισμού Γραφείων, Ολοκληρωμένων Λύσεων Αυτοματισμού Γραφείου, Καταναλωτικών Προϊόντων Ήχου και Εικόνας, Λευκών Οικιακών Συσκευών, Κλιματιστικών και την Τεχνική Υποστήριξη.

Το πρότυπο ISO 9001 είναι το πλέον διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο διαχείρισης ποιότητας, το οποίο θέτει τα standards για την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας.

Από το 2000, η Intersys ανήκει στις επιχειρήσεις στην Ελλάδα που αποκτούν αυτή τη σημαντική και απαιτητική πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Η Intersys ανέκαθεν εφάρμοζε αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα με στόχο τη συνέπεια στις απαιτήσεις του πελάτη, τη συνεχή υποστήριξή του και την άμεση ανταπόκριση στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, όπως αποδεικνύεται άλλωστε από το Pan-European Loyalty Survey της Canon, στο οποίο σκοράρει σταθερά στις πρώτες θέσεις.

Ακριβώς για αυτό, η ανανέωση του ISO της Intersys επιτεύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ, παρά την πολυπλοκότητα των διαδικασιών και της οργανωτικής της δομής, και σύμφωνα με τις διαδικασίες επιθεώρησης και πιστοποίησης του TÜV NORD CERT.Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Intersys A.E.

grafeio-typou.gr © 2012-2013