*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

H Intersys ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει το Digital Audio Player XDP-100R, προϊόν της πολυετούς εμπειρίας της Pioneer στην κατασκευή ηχοσυστημάτων και φορητών συσκευών ήχου. Με λειτουργικό σύστημα Android OS, υποστήριξη πολλών μορφών ήχου υψηλής ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων αρχείων DSD 11,2MHz και FLAC/WAV 384kHz/24bit, καθώς και την συναρπαστική νέα μορφή ήχου MQA, το XDP-100R είναι το ιδανικό φορητό audio player για ακρόαση μουσικής τόσο στο σπίτι αλλά και έξω.

Λόγω της μεγάλης αύξησης των μορφών ήχου High Res με “ποιότητα ανώτερη των CD”, των συσκευών αναπαραγωγής (player) που τις υποστηρίζουν, της ευρείας διάδοσης των υπηρεσιών streaming για ήχο και βίντεο, πολλοί χρήστες αναζητούν περισσότερους τρόπους για να απολαμβάνουν υλικό υψηλής ανάλυσης όπου κι αν βρίσκονται.

Η οθόνη 4,7" του XDP-100R, κορυφαία στην κατηγορία, συμβάλλει στην επέκταση των δυνατοτήτων της συσκευής μέσω εφαρμογών από το Google Play. Η υποστήριξη Wi-Fi και Bluetooth προσφέρει πληθώρα επιλογών ασύρματης διασύνδεσης. Με την προεγκατεστημένη εφαρμογή OnkyoMusic, μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης χωρίς υπολογιστή. Επιπλέον, επιπρόσθετα της ενσωματωμένης μνήμης, μπορείτε να επεκτείνετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης έως και τα 432GB με τις δύο υποδοχές για κάρτες micro SD.

Χάρη στα φημισμένα SABRE DAC της ESS Technology, το XDP-100R εγγυάται μια μουσική εμπειρία όπως καμία άλλη. Η πλακέτα ήχου και η πλακέτα του επεξεργαστή (CPU) είναι διαχωρισμένες εσωτερικά, απομονώνοντας ακόμη περισσότερο τις πηγές θορύβου και ακολουθώντας την ίδια προσέγγιση όπως και με τον διαχωρισμό του ενισχυτή από τη συσκευή αναπαραγωγής σε ένα τυπικό στερεοφωνικό ηχοσύστημα. Έτσι, βελτιώνεται η ποιότητα ακρόασης του υλικού από την υπάρχουσα μουσική βιβλιοθήκη σας. Μπορείτε να εισάγετε τα αρχεία μουσικής που διαθέτετε πολύ απλά, μέσω της εφαρμογής X-DAP Link. Επιπρόσθετα του στιβαρού σώματος από αλουμίνιο, η συσκευή διαθέτει αφαιρούμενα προστατευτικά στην επάνω και κάτω πλευρά για την προστασία των καλωδίων και των βυσμάτων από φθορές και καταπονήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.grΚύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Intersys A.E.

grafeio-typou.gr © 2012-2013