*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

H Π.Γ. NIKAΣ Α.Β.Ε.Ε, επέλεξε την Intersys, επίσημη αντιπρόσωπο των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon για την ανανέωση του εκτυπωτικού της εξοπλισμού και την υλοποίηση έργου MPS, στα κεντρικά γραφεία και τις εγκαταστάσεις παραγωγής στον Άγιο Στέφανο Αττικής και τη Θεσσαλονίκη.

Το έργο περιλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση του υπάρχοντα εξοπλισμού, με 19 νέα εκτυπωτικά μηχανήματα Canon, τελευταίας τεχνολογίας, και εγκατάσταση του βλαβοληπτικού λογισμικού e-Maintenance. Η λύση αυτή βασίστηκε σε ένα ολοκληρωμένο και ειδικά σχεδιασμένο για την Π.Γ. NIKAΣ Α.Β.Ε.Ε πλάνο, με ιδιαίτερη εστίαση σε νευραλγικά για την εταιρία σημεία, όπως αυτό της τιμολόγησης.

Οι υπηρεσίες MPS της Intersys με εξοπλισμό της Canon δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να θέσουν τις εκτυπώσεις υπό τον έλεγχό τους και να σταματήσουν την κλιμάκωση του κόστους που σχετίζεται με αυτές. Στην Intersys οι εκτυπώσεις αποτελούν βασικό τμήμα των δραστηριοτήτων μας. Κατανοούμε τις εκτυπωτικές ανάγκες των επιχειρήσεων και με βάση την υπερ τριακονταετή εμπειρίας μας, μπορούμε να συνδυάσουμε την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, τη σωστή τεχνολογία και τις κατάλληλες διαδικασίες με ευέλικτο τρόπο, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και του κέρδους των πελατών μας.Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Intersys A.E.

grafeio-typou.gr © 2012-2013