*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο ιστορικός και φιλόλογος Σαράντος Καργάκος | Χανιά: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων | Νεκρός άντρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια | Kαταδίωξη στην Άρτα - «Έπιασαν» 27χρονο με 53 κιλά χασίς.

Oλοκληρώθηκε η υλοποίηση έργου Managed Print Services στις εγκαταστάσεις  της ναυτιλιακής εταιρίας MINERVA MARINE INC., από την Intersys Α.Ε., επίσημης αντιπροσώπου των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon.

Το έργο περιλαμβάνει αντικατάσταση του παλαιού εκτυπωτικού εξοπλισμού της MINERVA MARINE INC. με 24 νέα πολυμηχανήματα Canon τελευταίας τεχνολογίας και εγκατάσταση του βραβευμένου λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων uniFLOW. Με το uniFLOW, οι χρήστες απολαμβάνουν υπηρεσίες ασφαλούς εκτύπωσης, διασφαλίζοντας έτσι την εμπιστευτικότητα των εκτυπώσεών τους. Επίσης, με τη λειτουργία FOLLOW ME PRINT, έχουν τη δυνατότητα να μην χάνουν καμία εκτύπωση. Τέλος, στα πλαίσια των Managed Print Services λύσεων της Canon, η MINERVA MARINE INC. έχει στην κατοχή της ένα λογισμικό αιχμής, για παραγωγή αναλυτικών αναφορών σε πολλαπλά επίπεδα.

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2017Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Intersys A.E.

grafeio-typou.gr © 2012-2013