*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Ανακοίνωση

Η Eurofootball, μέλος του Ομίλου INTRALOT στη Βουλγαρία, διακρίθηκε για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτύξει λαμβάνοντας ειδικό βραβείο στα “Επιχειρηματικά Βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2012”. Ο κορυφαίος διοργανωτής αθλητικού στοιχήματος στη Βουλγαρία έλαβε αυτό το βραβείο για το πρόγραμμα “Win and Help”

, το οποίο περιλαμβάνει δεκαέξι πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στους τομείς του αθλητισμού, της υγείας, του πολιτισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας που υλοποιήθηκαν από την Eurofootball κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών. Στο τέλος του 2012 το πρόγραμμα ωρίμασε σε δύο νέα προγράμματα εταιρικής ευθύνης, το "Sports Talent" και "Ready for Success.”

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι που λάβαμε αυτή τη διάκριση. Μαζί με τους συνεργάτες μας– το Βουλγαρικό Ίδρυμα Αλληλεγγύης (Bulgarian Charities Aid Foundation) και τα ιδρύματα “Workshops for Civic Initiatives” και “Sirak”– εγκαινιάσαμε το πρόγραμμα “Win and Help” το 2007. Τα τελευταία επτά χρόνια υποστηρίζουμε σταθερά την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και αυξάνουμε τη συνεισφορά μας σε κοινωνικούς σκοπούς”, δήλωσε ο Νίκος Αρσενόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurofootball.” H Elitza Ivanova, Head of Public Relations της Eurofootball, προσέθεσε: “Αυτό το βραβείο έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας”.

Το βραβείο που έλαβε η Eurofootball ήταν ένα από τα πιο σημαντικά του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν 49 βουλγαρικές εταιρείες με 85 προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης- αριθμός συμμετοχής ρεκόρ για το διαγωνισμό. Οι νικητές επελέγησαν από μία ανεξάρτητη 12μελή κριτική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, του πολιτικού κόσμου και μη-κυβερνητικών οργανισμών. Πρόεδρος της Επιτροπής για τέταρτη συνεχή χρονιά ήταν η Δήμαρχος της Σόφιας, κα. Yordanka Fandakova.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ξεκίνησαν το 2003. Στόχος τους είναι να επιβραβεύσουν τις εταιρείες με την πιο σημαντική δράση στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη Βουλγαρία και να ενθαρρύνει άλλες εταιρείες να ενεργοποιηθούν και να αναπτύξουν προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας.
Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Intracom Telecom

grafeio-typou.gr © 2012-2013