*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Ανακοίνωση

Η INTRALOT Beijing, θυγατρική του Ομίλου INTRALOT στην Κίνα, αποτελεί τη μοναδική διεθνή εταιρεία του κλάδου που πιστοποιήθηκε από τη “China Sports Lottery Administration (CSLA)” ως εγκεκριμένος προμηθευτής τερματικών από τις συνολικά έξι (6) εταιρείες που πιστοποιήθηκαν κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού αξιολόγησης και επιλογής τερματικών για τυχερά παιχνίδια λοταρίας και στοίχημα.Η INTRALOT έχοντας λάβει τη σχετική πιστοποίηση για το τερματικό της Photon μπορεί να το παρέχει στις 31 επαρχιακές λοταρίες της CSLA στην Κίνα εν όψει του επερχόμενου κύκλου αντικατάστασης τερματικών. Το τερματικό Photon της INTRALOT, το οποίο συνδυάζει τεχνολογική αριστεία με υψηλή εργονομία και αποτελεσματικό σχεδιασμό, πιστοποιήθηκε από τη CSLA, καθώς ικανοποιεί τα υψηλά κριτήρια που έθεσε η Λοταρία, όσον αφορά στη λειτουργικότητα, την ευελιξία, την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Έχοντας ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης, οι επαρχιακές λοταρίες της CSLA θα αντικαταστήσουν σταδιακά τα περίπου 130.000 τερματικά που έχουν εγκατεστημένα στα σημεία πώλησης τους σε όλη τη χώρα με τερματικά που θα μπορούν να προμηθευθούν μόνο από τις έξι (6) εταιρείες που έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση από τη CSLA. Τα νέα τερματικά θα συνδεθούν στο Κεντρικό Σύστημα της CSLA.

Με την ευκαιρία της πιστοποίησης, ο κ. Μάριος Μητρομάρας,  General Manager της INTRALOT Asia, δήλωσε: “Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, η INTRALOT εξελίχθηκε σε κυρίαρχο παίκτη στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ασίας, με παρουσία στην Κίνα, την Ταϊβάν, τη Νότιο Κορέα, τις Φιλιππίνες και τη Μαλαισία. Η πιστοποίηση που λάβαμε από τη CSLA  για το τερματικό μας Photon μας τιμά ιδιαίτερα. Το γεγονός μάλιστα ότι είμαστε η μοναδική διεθνής εταιρεία του κλάδου που έλαβε τη σχετική πιστοποίηση αποδεικνύει ότι η INTRALOT αποτελεί την κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και παροχής τεχνολογίας αιχμής προς λοταρίες και διαχειριστές λοταριών παγκοσμίως. Εν όψει της συμμετοχής μας στον επερχόμενο κύκλο αντικατάστασης των τερματικών των επαρχιακών λοταριών της CSLA, είμαστε σίγουροι ότι το Photon θα αποτελέσει το τερματικό της επιλογής τους.”

Η Κίνα με πληθυσμό πάνω από 1,34 δισ. κατοίκους είναι η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, με ετήσια αύξηση 9% του εγχώριου ακαθόριστου προϊόντος της από το 2002. Στην Κίνα η μόνη νόμιμη μορφή τυχερών παιχνιδιών είναι μέσω Λοταριών αδειοδοτημένων από την Πολιτεία.  Η China Sports Lottery είναι μία από τις δύο αδειοδοτημένες Λοταρίες στην Κίνα και έχει ιδρυθεί με σκοπό να προάγει τον αθλητισμό στη χώρα. Η αγορά των τυχερών παιχνιδιών έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία 20 χρόνια και αποτελεί μία σημαντική πηγή εσόδων για το κράτος. Το 2012  οι πωλήσεις της αγοράς τυχερών παιχνιδιών σημείωσαν αύξηση 18% φτάνοντας τα $42 δισ.
Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Intracom Telecom

grafeio-typou.gr © 2012-2013