*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.

Δελτίο Τύπου

O Όμιλος Quest, από τους μεγαλύτερους εγχώριους Ομίλους στον τομέα της τεχνολογίας και με περισσότερα από 30 χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της πρωτοβουλίας IQbility.


Το IQbility είναι ένα “εκκολαπτήριο” (incubator) νέων επιχειρηματικών δράσεων (startups) στον τεχνολογικό κόσμο, στις οποίες ο Όμιλος Quest ευελπιστεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυσή τους, θέτοντας στη διάθεση των νέων ιδεών, πόρους, εμπειρία και δυνατότητες που χρειάζονται για ένα δυναμικό ξεκίνημα.

Το IQbility πρωτοτυπεί σε σχέση με άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, αφού παρέχει χρηματοδότηση άμεσα μέσω της συνεργασίας του με το PJ Tech Catalyst Fund, συμμετέχοντας στο ρίσκο της νέας επιχείρησης με μερίδιο μετοχών και όχι υπό τη μορφή δανείου ή επιδότησης. Παρέχοντας ένα σύνολο πόρων, υποδομών, διασυνδέσεων και μέσων, το IQbility προσφέρει σε ομάδες τυπικά 2 έως 4 ανθρώπων, ένα πρόγραμμα που με συστηματικό και δομημένο τρόπο, θα τις βοηθήσει να εξελιχθούν σε επιχειρήσεις με εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα ή υπηρεσίες στον συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων, το iQbility καλύπτει από τη φορολογική έναρξη της εταιρίας, υπηρεσίες λογιστικές και νομικές, έως και πλήρεις γραφειακές, τεχνικές και λοιπές υποδομές ώστε να μην επιβαρύνονται οι ομάδες με τα θέματα και το κόστος της γραφειοκρατίας και να μην αποσπώνται από τον άμεσο στόχο τους που είναι η ανάπτυξη του προϊόντος και της επιχείρησής τους.

Είναι περισσότερο από εμφανές ότι η υγιής, καινοτόμος και εξωστρεφής επιχειρηματικότητα είναι η μοναδική διέξοδος προς μία βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη. Η χώρα μας παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μπορεί να ελπίζει ότι θα τα καταφέρει στηριζόμενη στο πολυτιμότερο πιθανόν κεφάλαιο που διαθέτει που δεν είναι  άλλο από τη νέα γενιά ανθρώπων της,  η οποία είναι οπλισμένη με άριστη επιστημονική κατάρτιση, όραμα αλλά και ευελιξία.

Με όραμα την ανάδειξη μιας νέας γενιάς επιχειρήσεων που θα μπορούν να παράγουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της Πληροφορικής απευθυνόμενα στις διεθνείς αγορές, το IQbility διαθέτει στελέχη τόσο από τον Όμιλο Quest, , όσο και από μία δεξαμενή έμπειρων συμβούλων από το εγχώριο και διεθνές περιβάλλον, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται. Επίσης φιλοδοξεί να συμβάλλει στη γρήγορη πρόσβαση των νέων προϊόντων στις αγορές μέσω του ήδη εγκατεστημένου εμπορικού δικτύου συνεργατών του ομίλου.

Το IQbility αρχίζει από σήμερα να δέχεται τις πρώτες αιτήσεις καινοτόμων ιδεών με καταληκτική ημερομηνία τις 15 Μαίου, μέσω της ιστοσελίδας του, www.iqbility.com.

IQbility
Το IQbility είναι μια πρωτοβουλία του ομίλου Quest, που έχει ως στόχο να ανακαλύψει και να προωθήσει τα ελληνικά start up στο χώρο της τεχνολογίας, δίνοντας τους όλα τα εφόδια για να ξεκινήσουν δυναμικά.
Το IQbility γεφυρώνει το νέο επιχειρηματικό ταλέντο με την πολυετή εμπειρία ενός δυναμικού ομίλου στον χώρο της τεχνολογίας.Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Quest Holdings

grafeio-typou.gr © 2012-2013