*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Οι πωλήσεις των iPad έφτασαν τα 19,5 εκατομμύρια

Η iSquare ενημερώνει σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του 2013, το οποίο τελείωσε στις 30 Μαρτίου 2013. Σε αυτό το τρίμηνο, η Apple σημείωσε έσοδα από τις πωλήσεις $43,6 δις και κέρδη που έφτασαν τα $9,5 δις ή $10,09 ανά μετοχή κατόπιν διάλυσης τίτλων. Το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012, η εταιρία είχε έσοδα από πωλήσεις $39,2 δις και καθαρά κέρδη $11,6 δις ή $12,30 ανά μετοχή κατόπιν διάλυσης τίτλων. Το μικτό περιθώριο κέρδους ανήλθε στο 37,5 %, συγκρινόμενο με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι που έφτασε το 47,4%.

Οι πωλήσεις των iPhone έφτασαν τα 37,4 εκατομμύρια σε αυτό το τρίμηνο, σε σχέση με τα 35,1 εκατομμύρια την ίδια περίοδο πέρυσι. Η Apple πούλησε επίσης, 19,5 εκατομμύρια iPad κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Αντίστοιχα πέρυσι το ίδιο τρίμηνο πούλησε 11,8 εκατομμύρια. Επίσης, πούλησε σχεδόν 4 εκατομμύρια υπολογιστές Mac σε αυτό το τρίμηνο σε σχέση με τους 4 εκατομμύρια υπολογιστές πέρυσι.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για το συγκεκριμένο τρίμηνο, το οποίο κυρίως οφείλεται στις συνεχιζομένες εξαιρετικές πωλήσεις των iPad και των iPhone.”, δήλωσε ο Tim Cook, o CEO της Apple. “Οι ομάδες μας εργάζονται πολύ σκληρά σε νέα προϊόντα, λογισμικό και υπηρεσίες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα προϊόντα που έρχονται.”

 Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Quest Holdings

grafeio-typou.gr © 2012-2013