*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

O Όμιλος Quest ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα IQbility, το “εκκολαπτήριο” (incubator) νέων επιχειρηματικών δράσεων (startups) στον τεχνολογικό κόσμο, προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον από νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να δουν την ιδέα τους να γίνεται πράξη.

Μέσα σε ένα μόνο μήνα από την έναρξη λειτουργίας του, το IQbility δέχθηκε πάνω από εκατό προτάσεις, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων ICT.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε στις 15 Μαΐου και οι προτάσεις που κατατέθηκαν καλύπτουν τομείς πληροφορικής όπως εφαρμογές για κινητές συσκευές, κοινωνικά δίκτυα, ανάλυση και επεξεργασία μεγάλων δεδομένων καθώς και cloud services. Ο τουρισμός, το ηλεκτρονικό marketing και εμπόριο, η εστίαση, η μουσική βιομηχανία, η εκπαίδευση, καθώς και ο χώρος των ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι μόνο μερικές από τις αγορές στις οποίες απευθύνονται οι προτάσεις που δέχτηκε το IQbility.

Η διαδικασία της αξιολόγησης όλων των προτάσεων έχει ήδη αρχίσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, ώστε οι νέοι επιχειρηματίες να ξεκινήσουν τη νέα τους επιχειρηματική δράση άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το IQbility, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα iqbility.com ή ακολουθήστε το στις σελίδες του facebook και του twitter.Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Quest Holdings

grafeio-typou.gr © 2012-2013