*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η iSquare ανακοινώνει ότι το δίκτυο των πρωτοποριακών καταστημάτων των Apple Premium Reseller, αποκλειστικά με προϊόντα Apple, αναπτύσσεται συνεχώς και φτάνει αισίως τα επτά καταστήματα σε όλη τη χώρα. Το έβδομο κατάστημα Apple Premium Reseller άνοιξε χτες Πέμπτη 23 Μαΐου ο συνεργάτης της iSquare, Golden-i, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, Τσιμισκή 43.

Το νέο κατάστημα του Golden-i στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες του το απόγευμα με ένα μεγάλο πάρτι εγκαινίων, όπου δώρα και εκπλήξεις περίμεναν τους παρευρισκομένους.

Με κυρίαρχο στόχο να φέρει πιο κοντά τους Έλληνες καταναλωτές στη φιλοσοφία και τον μαγικό κόσμο της Apple, η iSquare πρωτοπορεί, δημιουργώντας και προσφέροντας στην αγορά ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών Apple. Το δίκτυο των συνεργατών των Apple Premium Resellers αριθμεί πλέον 7 καταστήματα και αποτελεί ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που συνεχώς αναπτύσσεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, για να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να έχει τον ειδικό της Apple κοντά του.

Οι Apple Premium Reseller ζουν και αναπνέουν Apple. Στα καταστήματά τους, ο κάθε επισκέπτης θα βρει σε ζωντανή επίδειξη όλη την γκάμα των υπολογιστών Mac, των πρωτοποριακών iPhone, iPod και iPad καθώς και μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ και μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες για τους νέους αλλά και τους πιο έμπειρους χρήστες. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα δίπλα στον κάθε πελάτη για να δώσει τις απαραίτητες συμβουλές και να τον βοηθήσει να βρει το κατάλληλο μοντέλο iPhone, iPod, iPad ή υπολογιστή Mac που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Επιπρόσθετα, τα καταστήματα των Apple Premium Reseller παρέχουν σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, ιδανικές λύσεις για την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και λύσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από το νέο κατάστημα Golden-i και τα εγκαίνια, ακολουθήστε το παρακάτω link: http://www.isquare.gr/press-releases.


iSquare
Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρία μέλος του Ομίλου Quest.Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Quest Holdings

grafeio-typou.gr © 2012-2013