*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η SCE βελτιώνει το PlayStation Plus και προσφέρει προηγμένες κοινωνικές εμπειρίες και υπηρεσίες Streaming για το PS4™
 Η Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ολοκαίνουριες online gaming εμπειρίες και βελτιωμένη κοινωνική συνδεσιμότητα, η οποία θα φέρει τους gamers ακόμη πιο κοντά, μέσω του PlayStation®4 (PS4™) και διαφόρων δικτυακών

υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του PlayStation®Network. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, η SCE θα ενισχύσει περαιτέρω τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation®Plus ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του PS4™ την ερχόμενη εορταστική περίοδο. Επιπρόσθετα οι χρήστες του PS4™ θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα streaming και κοινωνικών δικτυακών υπηρεσιών.
Η υπηρεσία PS Plus παρουσιάστηκε πρώτη φορά για το PlayStation®3 (PS3®) το 2010 και για το PlayStation®Vita (PS Vita) το 2012. Έκτοτε το PS Plus απολαμβάνει ευρύτατης υποστήριξης από μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο και ο αριθμός των συνδρομητών αυξάνεται σταθερά από την ημέρα που παρουσιάστηκε. Το PS Plus προσφέρει διάφορα προνόμια, όπως αποκλειστικές εκπτώσεις σε games, αποθήκευση παιχνιδιών στο cloud και πρόσβαση στην Instant Game Collection, μέσω της οποίας τα μέλη μπορούν να παίξουν εντελώς δωρεάν και χωρίς περιορισμούς τις πλήρεις εκδόσεις δημοφιλών τίτλων των SCE Worldwide Studios και συνεργαζόμενων εταιρειών.
Προκειμένου να υποδεχτεί την υποστήριξη του PS Plus στο PS4, η SCE θα προσφέρει την ειδική έκδοση του #DRIVECLUB PS Plus Edition σε όλα τα μέλη του PS Plus μέσω του Instant Game Collection, χαρίζοντας όλη την αυθεντικότητα και τη βαθιά εμπειρία που περιμένουν οι gamers από το #DRIVECLUB. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τα πιο καλοσχεδιασμένα αυτοκίνητα σε πανέμορφες τοποθεσίες και να παίξουν με τους φίλους τους σε Clubs, όπου οι εμπειρίες και οι ανταμοιβές μοιράζονται.
Νέοι, εντυπωσιακοί τίτλοι θα προστίθενται διαρκώς στο “Instant Game Collection”.

 Άλλα βασικά προνόμια των μελών του PS Plus στο PS4™:
 Online Multi Player
Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν online με άλλους παίκτες. Η λειτουργία Online Multi Play για PS4™, με τις ενσωματωμένες κοινωνικές υπηρεσίες προσφέρει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά, διαθέσιμα μόνο σε αυτό το σύστημα. Για παράδειγμα, η δυνατότητα που θα έχουν οι χρήστες να "παρεμβαίνουν" στο παιχνίδι των φίλων τους, να παρακολουθούν τη ζωντανή μετάδοση gameplay ή να συνομιλούν (voice chat) με φίλους σε διαφορετικά παιχνίδια.
 Αυτόματο download αναβαθμίσεων
Η λειτουργία “Automatic patch download” θα ενισχυθεί περαιτέρω για το PS4™. Το σύστημα θα πραγματοποιεί συχνότερους ελέγχους για διαθέσιμες αναβαθμίσεις και θα εγκαθιστά αυτόματα τα updates. Μέσω αυτής της λειτουργίας, όλα τα παιχνίδια θα παραμένουν διαρκώς ενημερωμένα, επιτρέποντας στους χρήστες τη δυνατότητα να τα απολαύσουν άμεσα όποτε το επιθυμούν.
 Συνδρομή PS Plus με ισχύ σε όλες τις πλατφόρμες
Η συνδρομή του PS Plus ισχύει για όλους τους λογαριασμούς των μελών στο PS4™, το PS3 και το PS Vita. Η υπηρεσία PS Plus λειτουργεί και διατίθεται στις περισσότερες πλατφόρμες του PlayStation. Οι κάτοχοι PS3® και PS Vita με ισχύουσα συνδρομή στο PS Plus μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο PS Plus του PS4™, ενώ τα μέλη που θα εγγραφούν στην υπηρεσία μέσω PS4™ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το PS Plus τόσο στο PS3® όσο και στο PS Vita.
Το PS4™ από την πρώτη ημέρα του λανσαρίσματός του θα υποστηρίζει τόσο το Music Unlimited όσο και το Video Unlimited*1.
Αναφορικά με την υποστήριξη κοινωνικής δικτύωσης, το PS4™ θα υποστηρίζει τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Ustream και το Twitter, επιτρέποντας στους χρήστες να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν εύκολα gameplay με τους online φίλους τους. Το PS4™ θα αποτελέσει την απόλυτη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, προσφέροντας μια βαθιά και ασύγκριτη εμπειρία διασκέδασης.
Επιπρόσθετα, από σήμερα η SCE αλλάζει την ονομασία της υπηρεσίας PlayStation Network στο απλούστερο και πιο φιλικό “PSNSM,” και παρουσιάζει νέα λογότυπα για το “PSNSM” και το PS Plus.

Η SCE θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες του “PSNSM”, συνεχίζοντας να προσφέρει ένα σταθερό και πλούσιο gaming περιβάλλον και να επεκτείνει την πλατφόρμα του PlayStation.


*1 Προσφορά της Sony Corporation. Λεπτομέρειες για το Video Unlimited μπορείτε να βρείτε στο:
http://www.sonyentertainmentnetwork.com/video-unlimited/Κύρια κατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες
Υποκατηγορία: Sony Hellas

grafeio-typou.gr © 2012-2013