*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Το Evolution Kit 2013 αναβαθμίζει τις τηλεοράσεις της Samsung, δίνοντάς τους τα πιο πρόσφατα προνόμια της Smart TV, χωρίς να χρειάζεται η αγορά νέας συσκευής

 Η Samsung Electronics Co. Ltd. ανακοινώνει τη διάθεση του πρώτου Evolution Kit 2013. Με την εγκατάσταση του Evolution Kit, οι καταναλωτές μπορούν να αναβαθμίσουν την τηλεόρασή τους, αποκτώντας πρόσβαση στα προνόμια των τελευταίων τεχνολογικών χαρακτηριστικών της Samsung Smart TV, χωρίς να χρειάζεται να προβούν στην αγορά νέας τηλεόρασης.

Με την απλή εγκατάσταση του Evolution Kit, οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να απολαύσουν πιο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενό της τηλεόρασης, καλύτερη απόδοση, καθώς και μεγαλύτερες ταχύτητες, ώστε να μπορούν να ανοίγουν πιο γρήγορα τις εφαρμογές της και να εκτελούν πολλαπλές ενέργειες ταυτόχρονα, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Μέσω του Evolution Kit γίνονται διαθέσιμα τα κορυφαία χαρακτηριστικά των Smart TV 2013, μεταξύ των οποίων το νέο Smart Hub και η εξαιρετική απόδοση ταχύτητας μέσω του τετραπύρηνου επεξεργαστή Quad-core Processor.

Το Evolution Kit της Samsung είναι συμβατό με επιλεγμένα μοντέλα Samsung Smart TV του 2012, και συγκεκριμένα για τις σειρές LED ES7000, ES8000, ES9000 και PDP E8000. Το πακέτο του Smart Evolution Kit περιλαμβάνει το Smart Touch Remote 2013.

Με την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, η Samsung κατάφερε, για ακόμα μια φορά, να φέρει την επανάσταση στον κόσμο της τηλεόρασης!


Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd είναι πρωτοπόρος παγκόσμιος εταιρεία στα προϊόντα τεχνολογίας και στοχεύει στην προσφορά νέων δυνατοτήτων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω συνεχών καινοτομιών και εφευρέσεων, μεταμορφώνουμε τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, computers, εκτυπωτών, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, ιατρικών συσκευών, ημιαγωγών και LED τεχνολογιών. Απασχολούμε 236.000 άτομα σε 79 χώρες με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 187.8 δις δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες

grafeio-typou.gr © 2012-2013