*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Η σειρά Samsung Xpress M28x5/26x5 συνδυάζει τα ισχυρά χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι επεξεργαστές CoretexA5 των 600MHz με μια επαγγελματική οικολογική λύση

 Η Samsung Electronics Co., Ltd ανακοινώνει την κυκλοφορία τεσσάρων νέων σειρών mono laser εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων, που θα βοηθήσουν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους και να περιορίσουν τις λειτουργικές τους δαπάνες.

Ισχυρές επιδόσεις μέσω του επεξεργαστή 600MHz CoretexA5
Η εξαιρετική απόδοση και η αξιοπιστία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Xpress M28x5/26x5. Τα νέα εκτυπωτικά μηχανήματα λειτουργούν με τον ισχυρό επεξεργαστή 600MHz CoretexA5 και διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα μνήμης για ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και 28 σελίδες το λεπτό (PPM). Με τη σειρά Xpress M28x5/26x5 μπορείτε να τυπώσετε σε διάφορους τύπους χαρτιού, ακόμα και μεγάλου βάρους (έως 220γρ), με εύκολη και άμεση τοποθέτηση στην κασέτα χαρτιού ή στο δίσκο πολλαπλών χρήσεων.

Οι νέοι εκτυπωτές διαθέτουν επίσης τη μοναδική τεχνολογία ReCP της Samsung (Rendering Engine for Clean Pages) βελτιώνοντας συνολικά την ποιότητα και τη φωτεινότητα των εκτυπώσεων, προσφέροντας κάποια από τα πλέον υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε επαγγελματικό εκτυπωτή.

Ανταγωνιστικό κόστος
Η σειρά Xpress M28x5/26x5 σχεδιάστηκε για να είναι οικονομικά ανταγωνιστική και, παράλληλα, φιλική προς το περιβάλλον.

Με τη χρήση του Easy Eco Driver, η σειρά M28x5/26x5 δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε επιλεγμένες ρυθμίσεις για να διαχειριστείτε τα έξοδα εκτύπωσης. Για παράδειγμα, μέσω της καρτέλας του Eco Driver, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ρυθμίσεις για να αποφύγουν την εκτύπωση περιττών κειμένων ή εικόνων και έτσι να κάνουν οικονομία τόσο σε μελάνια όσο και σε χαρτί. Παράλληλα, η εκτύπωση διπλής όψης** προσφέρει επιπλέον οικονομία.

Με το πλήκτρο One Touch Eco, οι εκτυπωτές έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν διαφορετικές σελίδες σε μία, εξοικονομώντας χρόνο, χαρτί και toner, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο, η σειρά Xpress M28x5/26x5 απαιτεί λιγότερες αντικαταστάσεις στο toner και έτσι μειώνει το συνολικό κόστος χρήσης του εκτυπωτή.

Εύκολη εκτύπωση
Με τη χρήση του λογισμικού Easy Printer Manager, η σειρά Xpress M28x5/26x5 σας βοηθάει να παρακολουθείτε τα στατιστικά χρήσης του εκτυπωτή, καθώς και να βλέπετε στοιχεία για τη συντήρηση του μέσα από ένα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης.

Τα ευέλικτα αυτά μηχανήματα, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής, συνδέονται επίσης πολύ εύκολα με συσκευές όπως smartphones, notebooks, tablets και Η/Υ. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν, να σκανάρουν και να στείλουν φαξ* από οποιαδήποτε mobile συσκευή έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Samsung Mobile Print.

«Το κόστος, η αξιοπιστία, η απόδοση και η παραγωγικότητα αποτελούν πλέον τα βασικά κριτήρια απόφασης για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις,» δηλώνει ο JooSang Eun, Senior Vice President του Τμήματος Printing Solutions της Samsung Electronics. «Με ηγετική θέση στην κατηγορία των Α4 laser εκτυπωτών, ενισχύουμε τις διαθέσιμες επιλογές με οικονομικές λύσεις εξαιρετικής απόδοσης που προσφέρουν επιδόσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μας».


*Δυνατότητα σκαναρίσματος και φαξ διαθέσιμη σε συγκεκριμένα μοντέλα
**Δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης διαθέσιμη σε συγκεκριμένα μοντέλα


Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd είναι πρωτοπόρος παγκόσμιος εταιρεία στα προϊόντα τεχνολογίας και στοχεύει στην προσφορά νέων δυνατοτήτων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω συνεχών καινοτομιών και εφευρέσεων, μεταμορφώνουμε τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, computers, εκτυπωτών, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, ιατρικών συσκευών, ημιαγωγών και LED τεχνολογιών. Απασχολούμε 236.000 άτομα σε 79 χώρες με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 187.8 δις δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες

grafeio-typou.gr © 2012-2013