*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Κάθε δευτερόλεπτο πωλούνται παγκοσμίως τέσσερα Galaxy S4
Τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις ξεπέρασε σε λιγότερο από ένα μήνα από την κυκλοφορία του το Samsung GALAXY S4. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας στην παγκόσμια αγορά ήταν η 27η Απριλίου, υπολογίζεται ότι τέσσερα GALAXY S4 πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο.

 

Οι πωλήσεις του GALAXY S4 αποτελούν νέο ρεκόρ για τη Samsung, καθώς οι προκάτοχοί του χρειάστηκαν μεγαλύτερο διάστημα για να προσεγγίσουν το στόχο των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων (50 μέρες για το GALAXY S III το 2012, πέντε μήνες για το GALAXY S II και επτά μήνες για το GALAXY S).

«Εκ μέρους της Samsung, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο που επέλεξαν το Samsung GALAXY S4. Στη Samsung θα συνεχίσουμε επιδιώκουμε την καινοτομία από και για τον άνθρωπο,» δήλωσε ο κύριος JK Shin, Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής του Τμήματος IT & Mobile Communications της Samsung Electronics.

Το GALAXY S4 δημιουργήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που ζούμε και να μεγιστοποιήσει το αίσθημα πληρότητας στη ζωή μας μέσω των καινοτόμων χαρακτηριστικών και της υψηλής τεχνολογίας. Το GALAXY S4 έχει την πρώτη Full HD Super AMOLED οθόνη στον κόσμο που, σε συνδυασμό με τις διαστάσεις (5 ίντσες) και την πυκνότητα (441 pixels per inch), δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εικόνας. Εξοπλισμένο με κάμερα 13 megapixel στην πίσω όψη, το GALAXY S4 διαθέτει επίσης λειτουργία «Dual Camera», η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση και των δύο φωτογραφικών μηχανών, στη μπροστινή και πίσω όψη. Μεταξύ των καινοτόμων λειτουργιών του GALAXY S4 είναι τα Air View και Air Gesture για εύκολη χρήση του smartphone, αλλά και το S Health που προσφέρει πληροφορίες για την υγεία και ευεξία του χρήστη.

Το Samsung GALAXY S4 είναι ήδη διαθέσιμο σε περισσότερες από 110 χώρες, ενώ σταδιακά θα διατεθεί σε συνολικά 155 χώρες σε συνεργασία με τους 327 συνεργάτες της εταιρείας.

Η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει επιπλέον χρωματικές επιλογές για τη συσκευή, ώστε να καλύψει τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Πέρα από τα δύο χρώματα που ήδη κυκλοφορούν, το λευκό (White Mist) και το μαύρο (Black Forest), το καλοκαίρι θα προστεθούν επιπλέον επιλογές όπως το γαλάζιο (Blue Arctic), το κόκκινο (Red Aurora) και αργότερα το μωβ (Purple Mirage) και το καφέ (Brown Autumn).


* Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο και συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα οφέλη, το σχεδιασμό, την τιμολόγηση, τα εξαρτήματα, την απόδοση, τη διαθεσιμότητα και τις δυνατότητες του προϊόντος, μπορούν να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή υποχρέωση.

** Η διαθεσιμότητα σε χρώματα εξαρτάται από τη χώρα και τους προμηθευτές.

 
Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd είναι πρωτοπόρος παγκόσμιος εταιρεία στα προϊόντα τεχνολογίας και στοχεύει στην προσφορά νέων δυνατοτήτων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω συνεχών καινοτομιών και εφευρέσεων, μεταμορφώνουμε τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, computers, εκτυπωτών, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, ιατρικών συσκευών, ημιαγωγών και LED τεχνολογιών. Απασχολούμε 236.000 άτομα σε 79 χώρες με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 187.8 δις δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες

grafeio-typou.gr © 2012-2013