*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινάει το 2017 για το msn.gr, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία επισκεψιμότητας του Ιανουαρίου, αναδεικνύεται και πάλι σε μια από τις κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, προσελκύοντας περισσότερους από 4.030.000 μοναδικούς χρήστες (Unique Browsers, Source: Omniture Jan. 2017).

Η επίδοση αυτή, ακολουθεί μια χρονιά ανοδικής πορείας, με τους μοναδικούς επισκέπτες του μέσου να ξεπερνούν σταθερά κάθε μήνα τα 4 εκατομμύρια. Αντίστοιχα, στα ποιοτικά στοιχεία του μέσου, οι προβολές σελίδων για το 2016 ήταν κατά μέσο όρο 27 σελίδες ανά χρήστη και αντικατοπτρίζουν τη διάθεση των επισκεπτών να επιλέγουν το msn.gr για κάθε πλευρά της διαδικτυακής τους δράσης: για  ειδησεογραφία και άμεση ενημέρωση, για τις εξελίξεις σε αθλητικά, για οδηγό ψυχαγωγίας, για χρηστικές συμβουλές για υγεία, ταξίδι, μαγειρική, ομορφιά και ό,τι άλλο τους ενδιαφέρει.

Το msn.gr συνεργάζεται με 37 από τους κορυφαίους δημοσιογραφικούς οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού για να μπορεί να παρέχει στους επισκέπτες του με φιλικό τρόπο ποιοτική ενημέρωση και ψυχαγωγία τόσο πολύπλευρη όσο και ο κάθε ένας από εμάς.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος διαφήμισης του msn.gr στην Ελλάδα είναι η ThinkDigital.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες

grafeio-typou.gr © 2012-2013