*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Με προκήρυξή σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, γίνεται ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στην οικία του υπουργού

Ευθείες απειλές σε βάρος του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη εξαπολύονται σε προκήρυξη που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με την οποία γίνεται ανάληψη ευθύνης για την καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε στο σπίτι του υπουργού στα Εξάρχεια τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο συντάκτης απευθυνόμενος προς τον κ. Φλαμπουράρη γράφει «η μποέμ ζωή στα στενάκια του Στρέφη, εκτός από παρελθόν είναι πλέον και επικίνδυνη. Πόσο λίγοι αποδείχτηκαν οι μπάτσοι της φρουράς σου που απασχολημένοι με τα smart phones τους είδαν το υπηρεσιακό τους Citroen να γίνεται κάτι που τους θύμιζε το αφεντικό τους: ΦΛΑΜΠΕ (ράρης). Δήλωσες πως δεν σκοπεύεις να φύγεις από τον Στρέφη. Ναι, μπορεί και να το κάνεις. Αλλά στη Βουλγαροκτόνου βάλε ΜΑΤ, βάλε ΕΚΑΜ, βάλε κάμερες, βάλε συρματοπλέγματα. Κάνε το ίδιο που κάνει η εξουσία σας: ετοιμάζει τους στρατούς της για να αντιμετωπίσει την οργή των καταπιεσμένων».

Στο κείμενο γίνεται σαφές ότι οι δράστες της επίθεσης του περασμένου Σαββάτου παρακολουθούσαν όχι μόνο τους φρουρούς του σπιτιού αλλά στο παρελθόν και τον ίδιο τον κ. Φλαμπουράρη. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εμπρηστικής ενέργειας αστυνομικός φρουρός δέχθηκε μολότοφ στο λαιμό και σώθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ στις φλόγες τυλίχτηκαν δύο οχήματα (ένα υπηρεσιακό και ένα που ανήκει στον γιο του υπουργού).Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Κόσμος

grafeio-typou.gr © 2012-2013