*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Ανακοίνωση

Η εταιρεία ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο μέτοχος κ. Σταύρος Π. Ψυχάρης απέστειλε σήμερα την κατωτέρω διευκρινιστική ανακοίνωση αναφορικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση που υπέβαλε την 8.4.2013: Ο κ. Σταύρος Ψυχάρης του Παναγιώτη, σε συνέχεια της από 8.4.2013 ανακοίνωσης

σχετικά με την υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, άϋλων μετοχών εκδόσεως της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας υπό την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», διευκρινίζει ότι:

-  το προσφερόμενο τίμημα τοις μετρητοίς ύψους  0,64 ευρώ ανά Μετοχή είναι ίσο με την ανώτατη τιμή στην οποία ο Προτείνων απέκτησε μετοχές κατά τη διάρκεια και των δώδεκα μηνών που προηγούνται της Ημερομηνίας της Δημόσιας Πρότασης, όπως προκύπτει μετά την προσαρμογή της τιμής λόγω: α) της συνένωσης των μετοχών (reverse split) της Εταιρίας με αναλογία 8 παλαιών προς 1 νέα μετοχή, σύμφωνα με απόφαση της από 23.4.2012 Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της και β) της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την από 30.11.2012 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.

Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Μ.Μ.Ε. (Τύπος - Τηλεόραση)

grafeio-typou.gr © 2012-2013