*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Τις θέσεις της Ελλάδας για τη Σομαλία, ανέπτυξε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, στη Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Στη συνάντηση που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κυβέρνηση της Σομαλίας, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα ασφάλειας, μεταρρύθμισης του συστήματος δικαιοσύνης και οικονομικής ανάπτυξης της Σομαλίας, καθώς και η αντιμετώπιση της πειρατείας. Όπως υπογράμμισε στην παρέμβαση του ο κ. Γεροντόπουλος, η αντιμετώπιση της πειρατείας αποτελεί θέμα, το οποίο ενδιαφέρει ιδιαίτερα τη χώρα μας, καθώς είναι γνωστή η σημαντική θέση που κατέχει η Ελλάδα στον παγκόσμιο ναυτιλιακό χάρτη.Κύρια κατηγορία: Υπουργεία - ΔΕΚΟ - Φορείς - Οικονομία
Υποκατηγορία: Υπουργείο Εξωτερικών

grafeio-typou.gr © 2012-2013