*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Παναγιώτης Μίχαλος, πραγματοποιεί, αύριο, 31 Οκτωβρίου, επίσκεψη στο Κίεβο, με στόχο την προώθηση των ελληνοουκρανικών σχέσεων.

Ο κ. Μίχαλος πρόκειται να συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Ουκρανικής Κυβέρνησης και αρμόδιο για ενεργειακά θέματα κ. Yuriy Boyko, με τον οποίο θα συζητήσει θέματα ενεργειακής συνεργασίας των δύο χωρών, υπό το πρίσμα των δυνατοτήτων που διανοίγει η υλοποίηση του αγωγού TAP, η προοπτική κατασκευής καθέτων διασυνδετηρίων αγωγών και άλλα έργα που σταδιακά μετατρέπουν την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο.
Ο κ. Μίχαλος θα συναντηθεί, επίσης, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Andrii V.Olefirov, για την εξέταση των προοπτικών υπογραφής Συμφωνίας Σύνδεσης και Συμφωνίας Ελευθέρου Εμπορίου Ε.Ε. – Ουκρανίας, κατά την επερχόμενη Σύνοδο στο Βίλνιους (28-29.11.2013), καθώς και τις προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας Ελλάδος – Ουκρανίας.
Πέραν αυτών, ο Γενικός Γραμματέας ΔΟΣ, θα είναι ο κύριος ομιλητής σε ημερίδα για την παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζει η ελληνική οικονομία και ειδικότερα η αγορά των ακινήτων.
Στόχος της εκδήλωσης, η οποία εντάσσεται στις δράσεις της Γενικής Γραμματείας ΔΟΣ του Υπουργείου Εξωτερικών, είναι η ανάδειξη των δυνατοτήτων που εμφανίζει η αγορά ακινήτων υπό το πρίσμα της βελτίωσης των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας. Πέραν αυτού, θα παρουσιασθεί το πλαίσιο που διέπει την χορήγηση 5ετούς άδειας διαμονής στην χώρα μας σε αγοραστές ακινήτων αξίας άνω των 250.000 ευρώ.
Από ελληνικής πλευράς, θα μετάσχουν εκπρόσωποι εταιρειών που καλύπτουν όλο το φάσμα της κτηματαγοράς, όπως εταιρείες διαχείρισης ακινήτων και κτηματομεσιτικά γραφεία. Επίσης, εταιρείες με δραστηριότητες συναφείς με την αγορά ακινήτων, όπως κατασκευαστικές και από τον τουριστικό κλάδο. Από ουκρανικής πλευράς θα μετάσχουν εκπρόσωποι των κυβερνήσεων της Ουκρανίας και της Μολδαβίας, εκπρόσωποι επιχειρηματικών συνδέσμων, καθώς και μεμονωμένοι επιχειρηματίες από τους κλάδους των ακινήτων και του τουρισμού.Κύρια κατηγορία: Υπουργεία - ΔΕΚΟ - Φορείς - Οικονομία
Υποκατηγορία: Υπουργείο Εξωτερικών

grafeio-typou.gr © 2012-2013